Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
17/12/2025 o godz 16:02 kupiłem od użytkownika [edytowano] oferta prywatna dostep do konta Google AI Pro na 12 mscy:
1. Zakup oplacony zrealizowany przez Blik nr 92591997574 nie jest widoczny w historii zakupow (brak takiego produktu)
2. Produkt nie spełnia oczekiwań bo podane konto Google zostało natychmiast zablokowane po zalogowaniu ze wzgledu na naruszanie zasad
3. użytkownik próbuje się tłumaczyć ze to oczywiście wina nabywcy (moja) bo mój telefon naruszało zasady.
4. Sprzedawca [edytowano] prosił mnie o podanie kodu autoryzacji Google mimo ze nie wolno tego robić. Mogę sie mylić wydaje mi sie że to był phishing czyli próba namówienia mnie do udostępniania namiarów na konto Google aby przejąć kontrole nad moim telefonem - sprzedającemu zależało aby logować sie przez usługę Google mobilnym na telefonie. Ale mogę sie mylić.
prosze moderatorów o pomoc w odzyskaniu pieniędzy a jesli nie będzie to możliwe utrudnienie sprzedawcy w szerzeniu oszukańczego procederu.
@naseva Wspomniany zakup jest widoczny w historii zakupów na Allegro Lokalnie. Sugerwuję, abyś w tej sytuacji otworzył dyskusję ze sprzedającym.
Tak napisałem do sprzedającego o zwrot pieniędzy ze wzgledu na wadliwy produkt. Widzę że oferty od tego sprzedawcy zostały już anulowane i zniknęły z Allegro. Pieniędzy mi nie zwrócono.
@naseva Proszę, skorzystaj z opcji otwarcia dyskusji. Doradcy z pewnością Ci pomogą.