Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam wlasnie chyba niby zakupilem
Telefon z przedsprzedazy na raty koszt 3999zl przez smartnej po przelewie 1 zl i krotkim oczekiwaniu przenioslo nas do ostatniego kroku czyli podpisania umowy w zony imieniu przez smartnej. Wyskoczyla wiafomosc ze dziekujemy za zakup przekierowalo nas na allegro i tutaj nic nie widac dodam ze przedmiotu nagle jiz nie mozna kupic nie mam nic w wiadomosciach ani w allegro jak moge sie dowiedziec czy doszlo do zakupu czy tez nie bo po 24 godzinie konczy sie przedsprzedaz i telefon bedzie drozszy
Na raty, jeżeli bank zaakceptuje warunki, po przelaniu 1zł i oferta jest aktualna oraz warunki się nie zmienią, środki zostaną przelane do sprzedającego to pojawi się w zakładce "Moje zakupy". A ten zakup był dostępny w zakupach na raty? Wiesz że będziesz raty spłacał nawet jak nie otrzymasz towaru a kiedy ten towar ma być dostarczony?
Tak byla mozliwosc na raty i z takiej skozystalem podpisalem umowe dostalem wiadomosc ze dziekujemy za skorzystanie z oferty zakup cos tam cos tam bo nagle przekierowalo na strone allegro zakladka kupione a tam niestety nie ma tam zakupionego niby telefonu , w wiadomosci email rowniez nic nie dostalem problem polega na tym ze po 24 dzisiejszego dnia skonczy sie przedsprzedaz i telefon bedzie duzo drozszy a ja nie wiem wkoncu czy udalo sie zakupic czy nie
No i telefon ten nie jest juz dostepny ale nie wiem czy przez to ze ja zakupilem czy tez nie..
Zobaczysz jutro czy się pojawi.
Kucze probuje jakos wytlumaczyc ze jutro telefon bedzie duzo drozszy a jak sie nie pojawi to juz nie kupie go po nowej cenie a moge jeszcze kupic go na innych stronach w tej cenie co teraz. Tylko najgorzej jak kupie gdzie indziej a okaze sie ze zostal kupiony... Kupywalem juz przerozne rzeczy na raty przez allegro i nigdy nie mialem takiek sytuacji zawzze odrazu przychodzil email z podziekowaniem za zakup
Zawsze masz zwrot.
Telefon ma byc dostarczony 14.09
@Witoldo12345 przykro mi, ponieważ raty nie zostały przyznane, dlatego telefon nie został kupiony, a oferta jest już zakończona.
podepnę się bo pierwszy raz korzystam z opcji rat i nie ogarniam.Przekierowalo mnie na stronę 3 krok i jest pobierz umowę pobrałam i nie wiem co dalej.Nie ma tu żadnej opcji …podpisz czy cos
@delfindrift Zapoznaj się proszę z punktem 3 w tym artykule. 🙂