Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Bardzo dziękuję, dzięki wam allegro odzyskałem pieniądze .
Poprosiłem o pomoc , otrzymałem ją, nie chodzi o dyskusje
@Agent555 super, bardzo się cieszę 🙂
Miłego dnia! 🌞
@la_nika czy możesz mi wyjaśnić dlaczego tak jest . Chodzi lokalnie
Proszę mi wyjaśnić.
Dlaczego po zakupie przedmiotu w aplikacji zdjęcia przedmiotu są zarchiwizowane, w przeglądarce tak nie jest jest są widoczne zdjęcia przedmiotu
Wysyłam zrzuty z przeglądarki i aplikacji
.
@Agent555 dotyczy to zarchiwizowanych ofert i myślę, że to z przyczyn technicznych.
@la_nika odpowiedż niesatysfakcjonująca
Za bardzo nie wyjaśniła
Otóż ofertę kupiłem w niedzielę na lokalnie , zrzuty przedstawiają przedmiot od tego samego sprzedawcy
Ponownie pytam
Dlaczego na lokalnie gdy klikam zobacz szczegóły później klikam w przedmiot zdjęcie jest zarchiwizowane i nie można zobaczyć ponownie zdjęć przedmiotu .
W przeglądarce jest to możliwe klikam w to samo zobacz szczegóły potem w ten przedmiot zdjęcia przedmiotu są widoczne nie są zarchiwizowane
@Agent555 nie rozumiem, dlaczego to dla Ciebie takie istotne skoro w razie potrzeby możesz to sprawdzić na przeglądarce. Aby zaspokoić twoją ciekawość dopytuję zespół Lokalnie, z czego to wynika dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@la_nika bo ja korzystam z aplikacji, wolę aplikacje niż korzystać z przeglądarki, czasami zdarzy mi się skorzystać z przeglądarki, ale rzadko
@Agent555 wracam z odpowiedzią.
Dziękujemy za Twoje zgłoszenie i znalezienie błędu, w niedalekiej przyszłości (ale nie jestem w stanie podać dokładnie kiedy) zostanie to poprawione.