Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jest jedna wielka mistyfikacja i oszustwo tak oszustwo ponieważ podczas kiedy wytrząsnąłem produkt zdążyłem dodać go do koszyka mało tego to jeszcze zdążyłem za niego zapłacić przez allegro PAY to nagle produkt zniknął z moich zakupów Bardzo dziwne sprawę zgłaszam do Urzędu Ochrony Konsumenta. Gdzie mogę zgłosić tą sprawę do Allegro
@Chrustu słabo trząchasz smartfonem , mi się udało 2 razy .
@Chrustu Jeśli faktycznie udałoby Ci się opłacić towar, widziałbyś zakup w swojej zakładce. Samo dodanie produktu do koszyka nie gwarantuje zakupu. Również w czasie przetwarzania danych oferta może się wyprzedać.
Weź pod uwagę, że oferty promocyjne są bardzo korzystne, a klientów, którzy próbują dokonać zakupów, wielu. Nie zawsze się udaje. Próbuj dalej.
No właśnie ja już finalizowałem zakup czyli płaciłem przez allegro PAY wpisałem kod bo tego wymaga allegro zresztą kod się sam wpisał bo mam tak ustawione w telefonie wszystko trwało dosłownie 4sek produkt był w kupionych po czym po odświeżeniu strony zniknął nie wieże w bajki że komuś udało się ten produkt za te pieniądze kupić...Śledzę cały czas tą mistyfikacje owszem udaje sie kupować ale te droższe produkty które w rzeczywistości są, mi tez sie coś udało kupić ale to był rabat wysokości max 20% a nie te co są po 1zł lub 70%. Nie wierzę w bajki Pozdrawiam I zaznaczam nie siedzę w tym od dziś mam już spore doświadczenie...