anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zamówiłem cod bo7 na allegro i nie dostałem gry

Client:77614462
#1 Nowicjusz

dowód przelewu.jpgIMG_20260319_182044.jpg

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @Client:77614462! Prześlij proszę potwierdzenie płatności przez ten formularz. Doradca będzie mógł zweryfikować wpłatę z operatorem płatności. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

IMG_20260319_182044.jpgdowód przelewu.jpg

oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

czy te 2 foty wam nie wystarczą ????    jestem ucciwym klientem przecież na jednej z fotek wyraznie jest napisane że dokonałem zakopu a 2 ga fota przedstawia wam potwierdzenie przelewu z poczty ul.tysionclecia w opolu

pozdrawiam adrian

oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

dodam że na poczcie wybrałem opcje przelewu w 15 minut na konto sklepu

oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

czyli z foty wynika że pieniondze poszły na konto bankowe media markt to nierozumie w czym tkwi problem i dlaczego media markt kieróje mnie do was skoro też im pokazałem dowód z poczty że przelałem im pieniondze

oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz

i nie wiem jak przez ten formularz pani to przesłac ....chciałem sobie gre kopic w promocji 17 stego bo od piontku już gra jest w normalnej cenie nawet na potwierdzeniu przelewu jest data i godzina podana wystarczy powienkszyc moim zdaniem to wina firmy która obsługoje przelewy czyli jak mieli jakis błond w systemie to ja jako  klient nie ponosze żadnych stratnych konsekfencji mam racje czy nie????????????

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:77614462 nie udostępniaj proszę na forum zdjęć, na którym widnieją Twoje dane osobowe/adresowe - jest to widoczne dla wszystkich. 

Prześlij proszę zdjęcie z widocznym całym potwierdzeniem (wraz z datą i pieczątką poczty), przez formularz kontaktowy. Tak jak wspomniałam, doradca będzie mógł zweryfikować wpłątę z operatorem płatności. W systemie widzę, że nie otrzymaliśmy wpłaty, dlatego Twoja sytuacja wymaga dodatkowej weryfikacji. 

[edytowano] potwierdzenie płatności dodasz jako załącznik, po opisaniu zgłoszenia i wybraniu mail, jako sposobu kontaktu. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów