Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zamówiłem paczkę z chin. Zapłaciłem i po 2 dniach wchodzę na mój zakup na stronę allegro i pisze ze paczka została odebrana. A paczki nie dostałem. Pieniędzy też i nie wiem co zrobic czy zaczekać czy nie wiem
@Client:102400878 Czy kontaktowałeś się ze sprzedającym w tej sprawie?
Tak. Napisał że paczka ma przyjść od 6 do 11 dni. ale on zwrócił mi pieniądze i nie wiem co zrobic
Bo ja nie chciałem paczki i zwróciłem towar i on mi przesłał zwrot pieniędzy ale wysłał paczkę której nie chce i on jest stratny
@Client:102400878 a co ty się przejmujesz biednym Chińczykiem. Grunt, że oddał Ci pieniądze i, że ty nie jesteś stratny tylko on. Tylko paczki przypadkiem nie odbierz 😀
Wsn nie odbierać przesyłki od kuriera czy odebraci jego strata ?
@Client:102400878 jak zrezygnowałeś to nie odbieraj.
Tylko że to kurier
@Client:102400878 Od kuriera też możesz nie odebrać > paczka wróci do nadawcy.
@Client:102400878 A jaki był termin dostarczenia paczki? Po 2 dniach chcesz paczkę z Chin?
Ale czemu jest napisane że paczka odebrana ?
ponieważ paczki z Chin idą na 2 rzuty Chiny do granicy z Polską i tam zwykle poprzez Pocztę polską do adresata stąd system dostał jobla. Napisz do sprzedawcy by udostępnił ci śledzenie paczki przewoźnikiem Chińskim. Albo druga sprawa towar jest w Polsce na magazynie i już doszedł i ktoś z domowników odebrał i nie wie że paczki szukasz.