anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zamknięte dyskusję

Mariusz_002
#8 Zapaleniec#

Reklamacja nr 7311299829. OleOlepl. Telewizor Hitachi QLED 55HAQ6360 4K Android TV. Nr 12124374998. Zamknąłem pomyłkowo dyskusję. Jak wyżej. Nie mogę ponownie jej otworzyć ani zwrócić się o ponowne otwarcie do o Allegro ponieważ produkt który najdalej mogę wybrać jest kupiony w dniu 14.11.2022 a mój telewizor w dniu 10.07.2022 r. Piszę do Allegro w tej sprawie nikt nie odpowiada. Proszę opomoc

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  Pomożecie duszyczce 🙂 ?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Mariusz_002 Cześć 🙂 Skontaktowałam się z odpowiednim zespołem i poprosiłam o wznowienie dyskusji. Proszę o chwilę cierpliwości. 

oznacz moderatorów

Mariusz_002
#8 Zapaleniec#

Czekam niecierpliwie. Tak na marginesie powinno być coś takiego czy na pewno chcesz zamknąć dyskusję aby użytkownikowi uzmysłowić co pochopnie robi. Zróbcie coś takiego na tym portalu bo na pewno nie jeden już tak się wkopał 

oznacz moderatorów

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

@Mariusz_002 Trzeba patrzeć co się klika 😉 zaraz będziesz mieć wznowioną dyskusje

oznacz moderatorów

Mariusz_002
#8 Zapaleniec#

Tak racja trzeba patrzeć. Tylko powinno być coś takiego jak przypomnienie czy na pewno chcesz zamknąć dyskusję. Było by dobrze wtedy. 

oznacz moderatorów

Mariusz_002
#8 Zapaleniec#

Dalej dyskusja jest zamknięta 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Mariusz_002 Musisz poczekać. Na wszystkie wiadomości odpowiedzi są udzielane zgodnie z kolejnością zgłoszeń. 

oznacz moderatorów

Mariusz_002
#8 Zapaleniec#

Czekam już doczekać się nie mogę. Byle otworzyli już tą dyskusję. Bede uważać teraz

oznacz moderatorów

Mariusz_002
#8 Zapaleniec#

Dalej dyskusja zamknięta

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Mariusz_002 Jest już wznowiona 

oznacz moderatorów

NipponShorty
#14 Krzewiciel#