Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Reklamacja nr 7311299829. OleOlepl. Telewizor Hitachi QLED 55HAQ6360 4K Android TV. Nr 12124374998. Zamknąłem pomyłkowo dyskusję. Jak wyżej. Nie mogę ponownie jej otworzyć ani zwrócić się o ponowne otwarcie do o Allegro ponieważ produkt który najdalej mogę wybrać jest kupiony w dniu 14.11.2022 a mój telewizor w dniu 10.07.2022 r. Piszę do Allegro w tej sprawie nikt nie odpowiada. Proszę opomoc
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Pomożecie duszyczce 🙂 ?
@Mariusz_002 Cześć 🙂 Skontaktowałam się z odpowiednim zespołem i poprosiłam o wznowienie dyskusji. Proszę o chwilę cierpliwości.
Czekam niecierpliwie. Tak na marginesie powinno być coś takiego czy na pewno chcesz zamknąć dyskusję aby użytkownikowi uzmysłowić co pochopnie robi. Zróbcie coś takiego na tym portalu bo na pewno nie jeden już tak się wkopał
@Mariusz_002 Trzeba patrzeć co się klika 😉 zaraz będziesz mieć wznowioną dyskusje
Tak racja trzeba patrzeć. Tylko powinno być coś takiego jak przypomnienie czy na pewno chcesz zamknąć dyskusję. Było by dobrze wtedy.
Dalej dyskusja jest zamknięta
@Mariusz_002 Musisz poczekać. Na wszystkie wiadomości odpowiedzi są udzielane zgodnie z kolejnością zgłoszeń.
Czekam już doczekać się nie mogę. Byle otworzyli już tą dyskusję. Bede uważać teraz
Dalej dyskusja zamknięta
@Mariusz_002 Jest już wznowiona
@Mariusz_002 status Zapaleniec adekwatny 😉
To nic nie daję!!!