Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Patrzysz i butów nie widzisz ,pisz do sprzedawcy pewnie się ktoś walnął jeśli nie będzie odpowiadał otwórz dyskusję przez allegro
Odeślij okulary, chciej buty.
@swita_2005 I co? przejrzałaś na oczy? To nawet w okularach nie da się zobaczyć tych butów?
@swita_2005 Skontaktuj się z sprzedającym i wyjaśnij, na zwrot masz 14 dni.
@LEW433 Jaki zwrot??? Jakie 14dni??? To reklamacja i ma na to 2 lata 🙂
@WREDZIA-W1 Co się dziwisz, ale dzięki Leszki coś tam, jest liderem punktacji 🙂
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/user/viewprofilepage/user-id/30072
@xyz96 A dajże spokój z tą punktacją. Idiotyzm i nic więcej.
@WREDZIA-W1 Masz rację, teraz to już punkty dla idiotów 🙂
Samokrytyka, nawrócenie,idioty(ki). wypuścili z oddziału zamkniętego. Zapieprzaj bo cię doganiają(patyk).
@xyz96 i dlatego o nie tak walczysz?😁
@konto zamknięte Widzi wszytko u innych, a własne czyny przybliżają ją z "oddzialu zamkniętego" do piekla.
@LEW433, xyz z dnia na dzień ma co raz większą wiedzę. Już nie tylko kupującym doradza, ale sprzedającym też, rozwija swoją wiedzę o AL, a niebawem pewnie obczai naprawę samochodów i helikopterów😁
@konto zamknięte Tak, jak nie wykończy jej zgryzota i nienawiść.
@LEW433, jej to nie wykańcza, ją to napędza😁
@xyz96 To o niczym nie świadczy, bo ja mam jakiegoś cocoloco czy colacao :):) Z uporem maniaka mi punkty klikał.
@WREDZIA-W1 Kokochanel😂
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@WREDZIA-W1 Ale są sprzedawcy, którzy w takiej sytuacji nie chcą towaru(okularów) i przyślą buty.
@LEW433 Zgadza się. Jest tak, gdy koszty odesłania przewyższają wartość towaru. Jednak 14 dni nic do tego nie mają.
Może nie ma, może ma. Łatwiej odesłać bez podania powodu niż się czasem"użerać". Ok wg prawa- nie ma.