Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otrzymałam od sklepu, który twierdzi, że wysłał maila z informacją o braku jednego produktu (takiego maila nie otrzymałam, otrzymałam za to informację, że oba produkty zostały wysłane), tylko jeden produkt z dwóch zamawianych. Po rozpoczęciu dyskusji sklep twierdzi, że informował o braku produktu. Dziś otrzymałam maila od allegro, że to zamówienie zostało oznaczone jako anulowane przez nich, ale tylko ja mogę to zrobić jako kupujący. Co zatem zrobić, aby odzyskać zwrotki za produkt, którego nie otrzymałam?
Trochę zakręcony opis. Jak się mylę to popraw.
Zakup był na pewno opłacony, a anulowało go Allegro, a nie Ty. Zgadza się?
Jeśli tak to to oznacza, że wczoraj sprzedający wykonał zwrot i dziś rano Allegro anulowało transakcję. I rzeczywiście powinnaś mieć maila od Allegro. Zawsze jest wysyłany przy zwrocie. To jedyna możliwość anulowania opłaconego zakupu nie przez kupującego, właśnie po zwrocie... Inną kwestią jest to kiedy pieniądze dostaniesz, to jest całkowicie niezależne od sprzedającego. Zwykle trwa do kilku dni. Na pay kasa wraca prawie od razu, przy kartach visa podają 7 dni roboczych, przeważnie jest to w granicach 3-ch dni roboczych....
Tak. Opłacone było od razu. Już się wyhasnilo. Był jakiś błąd systemu
@Client:103297159 sprzedawca dzisiaj zlecił zwrot pieniędzy za brakujący przedmiot - wpłata wróci na rachunek, z którego opłaciłaś zakup. W przypadku płatności kartą, zwrot może wpłynąć na rachunek w ciągu 3 dni roboczych (wcześniej było to 7 dni roboczych, jednak został skrócony ten czas do 3 dni roboczych). 😊
To może go wydłużcie powrotem. Ja tam nadal mam negatywa jak klient kasy w 3 dni nie dostał... Wolę prawdę pisać.