anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zauważyłem że nie zostały mi zwrócone pieniądze za anulowany produkt

Parus_Major
#7 Wielbiciel#

Pół roku temu dokonałem zakupu i zauważyłem teraz że nie zostały mi zwrócone pieniądze za anulowanie zakupu

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

foto-hurtownia
#11 Animator#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Jeżeli sprzedawca nie zlecił Ci zwrotu pieniędzy (rozumiem, że towar fizycznie zwróciłeś i trafił w ręce sprzedawcy?), to napisz do niego, lub otwórz dyskusję, być może zwyczajnie nie zauważył. Jeżeli, natomiast, pieniądze zlecił zwrot (powinieneś mieć potwierdzenie na mailu i bodajże w aplikacji przy zwrocie), to może w Allegro coś się zadziało.

A, doczytałem, anulowany zakup, czyli nie było (najprawdopodobniej wysyłki). To faktycznie, mógł nie zauważyć - anulowany zakup trafia do innej, nazwijmy to zakładki/folderu i sprzedawca nie ma go w "nowych" zamówieniach, a mało kto zagląda do anulowanych. Pól roku temu nie było automatycznych zwrotów pieniędzy za anulację, teraz jest, więc faktycznie sprzedawca mógł nie zauważyć.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Parus_Major podaj proszę numer tego zamówienia. Znalazłam jedno anulowane zamówienie z października, ale wpłata została za nie zwrócona. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów