Witam zostalo mi konto zawieszone nie wiem na jak dlugo czy można prośić o rozmowe telefoniczną w sprawie zawieszenia konta ?
W takich kwestiach kontakt jest możliwy tylko drogą mailową przez formularz kontaktowy.
@ramar4 Możesz zamówić rozmowę telefoniczną, natomiast odrazu zaznaczę, że Dział Bezpieczeństwa, który zajmuje się blokadami kont, odpowiada wyłącznie drogą mailową. Jednocześnie, proszę Cię, abyś nie zakładał nowych zgłoszeń mailowych, ponieważ to niczego nie przyśpieszy, a wprowadza jedynie niepotrzebne zamieszanie.
@ramar4 naruszyłeś regulamin czy jakość Ci spadła poniżej neutralnego ?
Regulamin
@ramar4 no to kijowo , tylko kontakt z DBT
....a to Ty klient jesteś .... hmmm.... musiałeś dobrze dać po garach , kupującym ot... tak kont nie zawieszają .
tak klijent 3 negatywy wystawilem ale sprzedajacy mi 3 razy wysylal uszkodzone zeczy zwracal kase ale moj czas
@ramar4 Wiadomo czas jest bardzo cenny ale warto go trochę poświęcić i zanim się coś od kogoś kupi podpytać o stan ,pochodzenie i inne niejasności . Masz wtedy większe szanse że nie kupisz tandety i nie będziesz musiał wystawiać negatywów. Moim zdanie to zawsze i to regulaminowo powinna być możliwość pojednawcza a opinia negatywna ostatecznością .
Ktoś podpowie na jaki czas może być takie zawieszenie ?
Na krótko, na długo, albo na zawsze.
Trudno sie mówi
Jaka istnieje szansa na odblokowanie konta przez 20 lat ponad sto tys wydanych na allegro pierwszy raz coś takiego mo się zdażyło i odrazu zawieszenie zadnego info na jak dlugo