anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawieszenie konta za komentarz negatywny

ramar4
#7 Wielbiciel

Witam zostalo mi konto zawieszone nie wiem  na jak dlugo czy można prośić o rozmowe telefoniczną w sprawie zawieszenia konta ?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

W takich kwestiach kontakt jest możliwy tylko drogą mailową przez formularz kontaktowy.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@ramar4 Możesz zamówić rozmowę telefoniczną, natomiast odrazu zaznaczę, że Dział Bezpieczeństwa, który zajmuje się blokadami kont, odpowiada wyłącznie drogą mailową. Jednocześnie, proszę Cię, abyś nie zakładał nowych zgłoszeń mailowych, ponieważ to niczego nie przyśpieszy, a wprowadza jedynie niepotrzebne zamieszanie. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ramar4 naruszyłeś regulamin czy jakość Ci spadła poniżej neutralnego ?

oznacz moderatorów

ramar4
#7 Wielbiciel

Regulamin 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ramar4 no to kijowo , tylko kontakt z DBT

....a to Ty klient jesteś .... hmmm.... musiałeś dobrze dać po garach , kupującym ot... tak kont nie zawieszają .

oznacz moderatorów

ramar4
#7 Wielbiciel

tak klijent  3 negatywy wystawilem ale sprzedajacy mi 3 razy wysylal uszkodzone zeczy zwracal kase ale moj czas

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ramar4 Wiadomo czas jest bardzo cenny ale warto go trochę poświęcić i zanim się coś od kogoś kupi podpytać o stan ,pochodzenie i inne niejasności . Masz wtedy większe szanse że nie kupisz tandety i nie będziesz musiał wystawiać negatywów. Moim zdanie to zawsze i to regulaminowo powinna być możliwość pojednawcza a opinia negatywna ostatecznością .

oznacz moderatorów

ramar4
#7 Wielbiciel

Ktoś podpowie na jaki czas może być takie zawieszenie ?

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Na krótko, na długo, albo na zawsze. 

oznacz moderatorów

ramar4
#7 Wielbiciel

Trudno sie mówi 

oznacz moderatorów

ramar4
#7 Wielbiciel

Jaka istnieje szansa na odblokowanie konta przez 20 lat ponad  sto tys wydanych na allegro  pierwszy raz coś takiego mo się zdażyło i odrazu zawieszenie  zadnego info na jak dlugo 

oznacz moderatorów