anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zgloszenie błędu

Client:40762302
#1 Nowicjusz

Witam. Mam dwa konta - firmowe i prywatne. Gdy zaloguje się na firmowe zostaje przekierowany na business.allegro.pl, ale potem gdy się wyloguję i loguje na prywatne nie przekierowuje mnie na allegro.pl. W związku z tym jestem na business.allegro.pl z prywatnego (nie business) konta, co nie działa dobrze.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:40762302 Proszę Cię o przesłanie zrzutów ekranu lub filmiku, na którym pokażesz, że logujesz się na swoje prywatne konto, a otwiera się Allegro Business. Pliki wyślij jako załączniki do wiadomości na adres: spolecznosc@allegro.pl. W treści mejla podaj link do tego wątku z Gadane.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:40762302 musisz przełączać, pewnie nie masz zgody na ciasteczka i nie zapamiętuje ustawień 😞

231.jpg

eSylar
#7 Wielbiciel

U mnie klient nie widzi moich aukcji na "firmę" , dopier jak się przeloguje na prywatnie może kupićZrzut ekranu 2025-09-26 o 21.16.56.png

oznacz moderatorów

Sa_nova

@eSylar proszę, żeby klient bezpośrednio się z nami skontaktował w tej sprawie. Będę mogła wtedy zweryfikować sytuację na jego koncie. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

eSylar
#7 Wielbiciel

Po sprawdzeniu w widoku na firmę widać moim ok 50 aukcji z 250 ( w widoku zwykłym)

oznacz moderatorów