Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam dwa konta - firmowe i prywatne. Gdy zaloguje się na firmowe zostaje przekierowany na business.allegro.pl, ale potem gdy się wyloguję i loguje na prywatne nie przekierowuje mnie na allegro.pl. W związku z tym jestem na business.allegro.pl z prywatnego (nie business) konta, co nie działa dobrze.
@Client:40762302 Proszę Cię o przesłanie zrzutów ekranu lub filmiku, na którym pokażesz, że logujesz się na swoje prywatne konto, a otwiera się Allegro Business. Pliki wyślij jako załączniki do wiadomości na adres: spolecznosc@allegro.pl. W treści mejla podaj link do tego wątku z Gadane.
@Client:40762302 musisz przełączać, pewnie nie masz zgody na ciasteczka i nie zapamiętuje ustawień 😞
U mnie klient nie widzi moich aukcji na "firmę" , dopier jak się przeloguje na prywatnie może kupić
@eSylar proszę, żeby klient bezpośrednio się z nami skontaktował w tej sprawie. Będę mogła wtedy zweryfikować sytuację na jego koncie.
Po sprawdzeniu w widoku na firmę widać moim ok 50 aukcji z 250 ( w widoku zwykłym)