Używamy plików cookie, aby umożliwić Ci korzystanie z naszej strony, poprawiać jej funkcjonalność oraz przetwarzać informacje analityczne. Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej o tym, jak korzystamy z plików cookie. Po akceptacji strona zostanie automatycznie odświeżona.
Dzień dobry, otrzymałam wiadomość SMS Halo odbior! Australian Gold S... jest w One Box, Generala Ignacego Pradzynskiego 34, Lodz. Przesylka A004VXA5L2. Kod odbioru (edytowane)
Jednak do tego zamowienia nie powinien byc podpięty moj nr telefonu. Ja nie dokonywalam tego zamówienia, tym bardziej z dostawą do Łodzi.
Jest to druga tego typu wiadomość. Pierwsza otrzymałam 10.06 Halo odbior! BRIT Care Grain-f... jest w One Box, Karniszewicka 78, Pabianice. Przesylka A004PV8QY6. Kod odbioru (edytowane)
Bardzo prosze o weryfikację, gdyż pod te zamówienia ktos omyłkowo podał mój nr telefonu.
@izas20 Inny klient musiał przypadkowo podać Twój numer do zamówień. Skierowałam już prośbę o interwencję do odpowiedniego zespołu. Mam nadzieję, że więcej nie otrzymasz takich wiadomości 🙂