Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam po raz enty próbuje zmienić nazwisko na koncie za każdym razem odmawiacie mimo że było wysyłane zdjęcie dowodu osobistego całego wszystkie 4 rogi było widać wraz ze zdjęciem również było dołaczony odis małżeństwa znów jest coś nie tak i nie chcecie zmienić danych.Pisze tu bo nie ma innego kontaktu z wami aby się porozumieć bardzo proszę się zajac6tym tematem lub po prostu skasuje konto i przestanę korzystać z tej usługi ponieważ w nie jest ona w tej chwili wiarygodna więc sami oszukujecie ludzi nieprawidłowymi danymi mimo ich zmianie.A ja z takiej platformy korzystać nie będę.
Dlaczego nie chcą zmienić, paprzcież w regulaminie jest taka mozliwośc zmiany? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:60590330 konsultuję Twoje zgłoszenia w tej kwestii z zespołem, który je weryfikuje, dlatego na razie poproszę Cię o cierpliwość.
@Client:60590330 Twoje wnioski są odrzucane, ponieważ przesyłasz nam tylko jedną stronę dowodu osobistego, a do zmiany danych osobowych niezbędna jest także druga.
Dla nie poinformowanych można przesłać tylko jedno zdjęcie dlatego drugiej strony nie było. Chyba trzeba coś zmienić aby każdy bez problemu mogł tmiec swoje dane🤗
@_HolaOla_ Dziwne, a dlaczego te osoby które weryfikują nie potrafią odpowiedzieć, udzielić prostej informacji, pouczenia? Przecież to byłoby proste, logiczne i niestresujące.
Nie piszą te osoby po polsku? Musisz robić za tłumaczkę?
Uzupełnienie; nawet odpowiadać te osoby nie muszą, wystarczy automatyczna wiadomość mail : "Weryfikacja odrzucona, dla kontynuowania zalecam kontakt poprzez (link)"
No co Ty to nie O... Nie wymagaj takich cudów!!! Tam po kilku godzinach miałam wiadomość, że wysłałam przelew z nie prawidłowego konta (millenium nie ma nazewnictwa kont i w apce mi się miejscami zamieniły). Na allegro przy wszystkim poprawnych przez parę dni nic i potem ze 3 dni czekania aż konsultant się łaskawie odezwie xD. Tu trzeba z zasady przyjmować, ze jak mogą coś schrzanić to na pewno to zrobią, potem będzie mniej nerwów...