- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam. Mam pytanie, jak zdefiniować odgórnie preferowaną formę płatności? Gdy klikam "Kupuję i płacę", albo nawet po dodaniu do koszyka jakiś produkt, z automatu mi wybiera AllegroPay, a ja chcę aby z automatu była płatność przy pomocy karty. Nie widzę nigdzie opcji zmiany tego, i prawie zawsze musze klikać zmień płatność i dopiero wybrać zakup przy pomocy karty. Strasznie mnie to denerwuje. Pomoże ktoś?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Taka sugestia, a masz Allegro Pay?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Tak mam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@wysoczanin1 Nie zmienisz tego, musiałbyś rozwiązać umowę z Allegro Pay.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Pytanie czy to celowy zabieg czy po prostu znowu ktoś nie pomyślał!? Można to gdzieś zgłosić do ekipy allegro?
Chociaż nie wiem czy sens bo rok się prosiłem o dodanie opcji "szukaj wielu".

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@wysoczanin1 Jeśli skorzystałeś przynajmniej raz z Allegro Pay, to automatycznie będzie to pierwsza, sugerowana opcja płatności. Jeśli chodzi natomiast o "szukaj wielu" to w przeglądarce ta opcja jest dostępna i pracujemy nad tym, aby udostępnić ją również w aplikacjach.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Proponuje poddać gdzieś pod głosowanie możliwość zdefiniowania w ustawieniach konta preferowanej opcji płatności, chyba, że znów nie posłuchacie rady stałego klienta i dopiero za rok wprowadzicie taką opcję;/ ( tak było w przypadku opcji "Szukaj wielu", gdyż co najmniej rok przed zaimplementowaniem tej opcji na stronie allegro pisałem do Was o przydatności takiego rozwiązania. W apce też się przyda;)
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odpowiedź;)