anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana zgody na pliki cookies

mar-cin-k
#7 Wielbiciel#

Mam problem z wyskakującym okienkiem plików cookie na stronie Allegro Gadane https://spolecznosc.allegro.pl

Jak klikam ZMIANA ZGODY to nic się nie dzieje. Okienko znika i nic innego się nie wyświetla. Potem za każdym razem jak odświeżam stronę lub otwieram inna stronę z tej domeny to mam ten sam problem. Okienko z opcjami cookie znowu się pojawia i jak ponownie klikam ZMIANA ZGODY to znowu okienko znika i nic innego się nie pojawia. I tak w kółko.

Wylogowałem się i zalogowałem ponownie. Usunąłem pliki coockie z przeglądarki. Ale cały czas mam ten sam problem.

Z góry dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@mar-cin-k czy problem pojawia się również w oknie prywatnym incognito oraz na innej przeglądarce/urządzeniu? 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mar-cin-k
#7 Wielbiciel#

dziekuje za odpowiedz. W oknie Incognito w Mozilla firefox działa poprawnie

oznacz moderatorów

mar-cin-k
#7 Wielbiciel#

nie działa poprawnie w normalnym oknie mozilla firefox (czyli w oknie nie incognito). Komunikat o plikach cookies ciągle pojawia się po odświeżeniu strony tak jak opisałem to na początku

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@mar-cin-k Czy korzystasz z najnowszej wersji przeglądarki? Jeśli nie, uaktualnij ją. A jeśli tak, wyczyść nie tylko pliki cookie, ale również pamięć podręczną.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@mar-cin-k  No dobrze ale na czym ta zmiana zgody polega?

Bo jeśli nie wyrażasz zgody na pliki cookies to strona nie powinna się wyswietlać, jeśli tylko konieczne pliki to może byc tak jak piszesz. Dodatkowo co kilka minut bedziesz molestowany bardzo sprytną ankietą, koniecznie musisz codziennie pochwalić  Gadane.

Najlepiej zaakceptuj te nieszczęsne cookies i problemy powinny zniknąć.

Przy takich eksperymentach rozsądnie jest restartować komputer, niech nowe ustawienia się załadują do systemu.

oznacz moderatorów