anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zostało zablokowane konto. Jestem osobą kupującą, nic nie sprzedaje. Pracownik allegro każe mi wysył

Client:75188779
#7 Wielbiciel#

Zostało mi zablokowane konto. Jestem osobą tylko kupującą. Odpisał na mój problem pracownik który pisze raz na dwie godziny. I nie widzę chęci rozwiązania problemu, a raczej poinformowania mnie dlaczego zostałem zablokowany. Każe mi wysyłać zdjęcia dowodu osobistego. Dostał i dalej każe mi wysyłać. Jak mogę zamówić rozmowę telefoniczną bo widzę że to wszystko jest niepoważne @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Client:37936818
#7 Wielbiciel#

.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A do czego jemu jak Ty tylko kupujesz zdjęcia dowodu?  a moderacja nie odblokuje zablokowanego konta, powód blokady powinien być na mailu a odblokowanie tylko tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...

oznacz moderatorów

Client:35386082
#14 Krzewiciel#

Twoje konto mogło zostać wykorzystane do czegoś, więc teraz sprawdzają czy Ty to Ty czy znów ktoś inny.

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Raz na dwie godziny? Ty się ciesz że tak bo normalnie kontakt jest raz na kilkanaście dni 

nie wiem czy da się rozmawiać z żywą osobą ws bezpieczeństwa 

obstawiam że tylko kontakt pisemny więc kontynuuj. Czego mogą chcieć oprócz dowodu osobistego? Na tym chyba koniec 

oznacz moderatorów