Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam... zrobilam zwrot produktu i myslalam ze zostalam oszukana i nie otrzynalam zwrotu pieniedzy od sprzedajacego... sprawdzalam rozliczenia allegro... i swoje konto bankowe... nic nie bylo a sprzedajacy twierdzil ze wyplacil pieniadze... dowiedzialam sie od znajomej naa jakies zasadzie to dziala z tym ze juz minelo 2miesiace... sprawdzilam maila i rzeczywiscie mialam takiego maila od payu zeby podac dane do zwrotu ale ja sie nie spodziewalam i przeoczylam ta wiadomosc a ten link byl wazny 7dni... czy jest mozliwosc zevy jeszcze odzyskac te pieniadze?
Nie bardzo wiem co mam z tym zrobic
@Aneta1847 Poczekaj spokojnie na wypowiedź moderatorki.
Hej @Aneta1847! Podaj mi proszę numer zamówienia o którym piszesz 🙂
483415908
483415908
[edycja]
Czy coś wiadomo w mojej sprawie?;)
hallo
@Aneta1847 oki, dziękuję! Mam wszystko czego potrzebuję i już działam, w tej sprawie, otrzymasz od nas wiadomość e-mail z prośbą o podanie danych do zwrotu 🙂 Wrócę jeszcze z potwierdzeniem, gdy e-mail zostanie wysłany, żebyś go łatwo zlokalizowała na skrzynce odbiorczej 🙂
Dziękuję serdecznie, czekam;)
Czy cos wiadomo w mojej sprawie?;)
Te środki są u operatora płatności PayU, tak myślę. Był to przelew tradycyjny?
Tsk tradycyjny, moderatorka miala cos w tej sprawie działać ale cisza
@Aneta1847 poproszę Cię o cierpliwość, ponieważ musimy skonsultować to z operatorem płatności. Napiszę tutaj ponownie, gdy otrzymam odpowiedź od operatora.
@Aneta1847 widzę, że jesteś już z nami w kontakcie e-mailowym w sprawie nr 31489767 🙂