anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot kosztów od Sprzedającego

sekowska18
#8 Zapaleniec#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_  jak sprawdzić czy sprzedający zlecił zwrot kosztów przez Allegro? Nie dostałam żadnego powiadomienia o zwrocie przekazania pieniędzy za anulowaną transakcje..

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@sekowska18 W chwili gdy Sprzedający zleci zwrot dla Ciebie, otrzymasz wiadomość mailową, ale podaj mi proszę o jaki dokładnie zakup chodzi, sprawdzę czy Sprzedający zlecił taki zwrot. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sekowska18
#8 Zapaleniec#

Numer zamówienia: 

64292b81-5c0e-11ec-85a8-e76135e5899e

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@sekowska18 Anulowałaś to zamówienie dziś, więc zgodnie z zasadami Sprzedający w ciągu 14 dni kalendarzowych zwróci Ci koszt zamówienia na kartę płatniczą lub konto, z którego zapłaciłaś za zakup, więc na ten moment nie ma powodu do niepokoju. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sekowska18
#8 Zapaleniec#

Dziękuje za pomoc. Po anulowaniu dostałam wiadomość od sprzedającego, ze juz zlecił zwrot, wiec byłam pewna ze tak zrobił. Zobaczymy, dziękuję 🙂

oznacz moderatorów

sekowska18
#8 Zapaleniec#

Wiadomość od sprzedawcy: „Proszę się z allegro kontaktować, my odpowiednie czynności zrobiliśmy”. Czy w związku z tym faktycznie mogło być zlecenie zwrotu i nie dostałam wiadomości?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Ma 14 dni, czekaj na maila jeżeli nie otrzymasz w tym czasie to dopiero możesz działać.😁

oznacz moderatorów

sekowska18
#8 Zapaleniec#

Czy można to sprawdzić po przesłanym numerze zwrotu? 
129245f9-5c14-11ec-87fc-d16553a807f3

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@sekowska18 Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Potwierdzam, Sprzedający zlecił zwrot dla Ciebie, więc środki wkrótce pojawią się na Twoim koncie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Allegro wysyła maila po zwrocie przez sprzedającego. nie ma maila, prawdopodobnie nie zwrócił i wonczas otwierasz dyskusję i zapewne zaraz przeleje: https://allegro.pl/dyskusje/nowa

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

LEW433 spoko , może zlecił zwrot z pustego konta , wpłyną środki , pobiorą  ,przyjdzie i mail . Nie podjudzaj nie potrzebnie .

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Raczej nie podjudzam, napisałem żeby czekać na maila., zauważyłeś?😁

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

LEW433obydwoje podnosicie niepotrzebnie ciśnienie Ola już wyjaśniła .

oznacz moderatorów

sekowska18
#8 Zapaleniec#

Byłam tylko zaniepokojona, gdyż inna informacja pojawiała się od Allegro a inna od sprzedającego. Już Pani Ola wszystko mi sprawdziła za co bardzo jej dziękuje. Jesteśmy tylko ludźmi i każdy się martwi o swoje. Pozdrawiam, miłego wieczoru 🙂 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@sekowska18 tak , przepraszam , ale moja wypowiedź nie była kierowana do Ciebie , miałem na myśli naszych naczelnych ,,Demiurg-ów ,, niepotrzebnie dolewających oliwy do ognia .

oznacz moderatorów