Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem ostatnio część do kranu i jak zamontowałem wydawało się ok, ale po jednym użyciu woda niestety przeciekała. Czy mogę zwrócić ten produkt mimo, że był użyty chwile?
@Client:134710564 Zwrócić możesz ale jeśli będą widoczne ślady używania, ślady montażu to sprzedający będzie miał prawo obniżyć wartość bo zwracasz przedmiot używany.
W sytuacji gdy kran jest niesprawny, przecieka, rozsądniej jest złożyć reklamację. Sprzedający w takiej sytuacji wymienia przedmiot na sprawny lub zwraca pieniądze.
ps. jaką część kranu, uszczelkę? Może kran jest zły nie uszczelka.
Chodzi o uszczelkę do głowicy, ale sprawdzę czy nie będzie łatwiej wymienić całego kranu ..
@Client:134710564 najlepiej skontaktować się w tej sprawie ze sprzedającym.
Tutaj znajdziesz informację o sytuacjach, w których sprzedawca może odmówić zwrotu.
W tym artykule znajdziesz natomiast szczegóły dotyczące zwrotu środków.
Fakt, nie zaszkodzi napisać do sprzedającego ,dzięki
Zwrócić możesz jeśli to nie był zakup na firmę, sprzedający ma prawo zwrócić Tobie kwotę pomniejszoną z uwagi że oddajesz towar używany. A jesteś pewien że dobrze zamontowałeś część? Jeśli dalej przecieka i masz pewność że ten element który kupiłeś jest wadliwy zawsze możesz go zareklamować.
Zakup był prywatnie. Jestem pewien, także albo wadliwy element albo nie ta seria modelu jednak...