Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem przedmiot na allegro lokalnie. Ale sprzedający już 8 dni mówi że żadnych pieniędzy nie otrzymał. Jak to możliwe. Przepraszam z góry, jestem obcokrajowcem, staram się pisać poprawnie.
Wyjaśnij to ze sprzedającym w Dyskusji, której przygląda się pracownik Allegro;
Dyskusja na Allegro Lokalnie; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/zwrot-i-reklamacja-na-allegro-lokalnie/jak-rozpoczac-dyskusj...
Już otworzona dyskusja. Sprzedający pisze ze względu na to ze nie jest regularnym sprzedawcą nie miał aktywowanej usługi przekazania pieniędzy, z tego powody nie otrzymał ich na konto. Ale po aktywacji konta już 8 dni pisze ze żadnych pieniędzy z allegro nie otrzymał. Pisze ze jak tylko otrzyma moje wypłatę od razu dokona zwrot pieniędzy za towar. Proszę pomocy
Jeśli minęło 14 dni od zakupu, wypełnij wniosek do Programu Ochrony Kupujących bez zgłaszania sprawy na policję. Wysłanie wniosku spowoduje, że szybko pieniądze odzyskasz albo od sprzedawcy, albo z POK.
Pod czas wypełnienia wniosku o rekompensatę w krok 1/4 potrzebuje wpisać numer oferty. Wpisuje ten długi numer 5FEC183A-E001-4302-99D6-4456F53E5073. Ale pisze "brak zamówień". Nie dziala to i z numerem klienta sprzedającego. Proszę mi powiedzieć gdzie mogę znaleźć numer oferty w allegro lokalnie. Dziękuję
cześć
Zawsze numer jest na końcu , po tych wszystkich : opinie, dostawa , gwarancja, reklamacja, zwroty, o sprzedającym, potem zazwyczaj jakaś reklama i małymi literkami napisane NUMER OFERTY ..............
pozdrawiam
Tam jest moje zdjęcie 🙂
aa to z tej wycieczki do wioski eskimosów? 😮 też tam byłem, zobacz: 😄
straszna śnieżyca, ale warto było 😄
staram się pisać poprawnie.
@Client:61423471, szacun (i łapka w górę) za starania bo dobrze ci to wychodzi 😄