Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dokonałam zakupu na Allegro i po godzinie sprzedawca rozpoczął zwrot pieniędzy podając powód brak towaru, jak na razie nie mam innych informacji na ten temat ani pieniędzy na koncie ani info na e-mail, brak kontaktu ze sprzedawcą mimo rozpoczętej dyskusji na ten temat, proszę o pomoc bo to mocno podejrzane.
Jak sprzedajacy zwraca przez Allegro dostajesz maila (spam czasem) ale: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@agitar79 Cześć. Jeśli chodzi o zamówienie numer 5dd07990-3ccd-11ee-942c-455c881b10a2, to sprzedający nie zlecił jeszcze zwrotu pieniędzy, dlatego kontynuuj dyskusję.
Piszę ale nie odpowiada na wiadomości
@agitar79 Wcale nie rozpoczęłaś dyskusji. Zrobisz to tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Sprzedający ma 24 godziny na odpowiedź, a w razie potrzeby pracownik Allegro będzie mógł pomóc rozwiązać problem.
Wczoraj wysyłam dwie wiadomości przed chwilą kolejną, jak wchodzę w ten link powyżej o rozpoczęciu dyskusji i wybieram kolejno brak wpłaty wyświetla się info że sprzedający zlecił zwrot pieniędzy, już nie wiem o co chodzi.
Przed chwilą dostałam info na e-mail że pieniądze są w drodze,
Słabo, że ktoś wstawia ofertę a nie ma towaru na magazynie.
@agitar79 Ta to dzialą że czasem nie ma tego za co zapłacisz, albo cena nie odpowiada sprzedającemu.
@agitar79 Jeśli dostałaś potwierdzenie mejlowe, to sprzedający zwrócił pieniądze. Środki zaksięgują się najpewniej w następnym dniu roboczym. 🙂
Dziękuję za wsparcie 🙂