Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Odesłałem towar do sprzedawcy, jest u sprzedawcy i czekam na weryfikacje już 20 dni, kiedy mogę spodziewać się zwrotu pieniędzy?
To nie może trwać 20dni, sprzedajacy ma 14dni od czasu odstąpienia od umowy zakupu, pewny jesteś że środki nie zostały zwrócone to otwórz dyskusję, zaraz zwróci: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
@Client:75656949 podaj nr transakcji / zamowienia @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ modefatorki ci poszukaja czy zwrot zjecony i przelew wykonany zostal
@Client:75656949 może warto spytać się sprzedawcy o zwrot pieniędzy?
@Client:75656949 poproszę o numer zamówienia, którego to dotyczy.
Po prostu napisz do niego że przypominasz o zwrocie. Jak się będzie grzebał to załóż dyskusję wtedy większość w godzinę oddaje. Zależy jeszcze od kategorii. W niektórych jak np w ciuchach jest to tak nagminne, że wystawiam pozytywa z opisem za zwrot w ciągu 7 dnixD. I zdarzyło się to chyba raz od roku. Oni mają do licha i trochę zwrotów, a obsługa tego zajmuje tyle samo czasu co wysyłek, wiec jedni nie wyrabiają, inni cwaniakują. Generalnie po dyskusji grzecznie jedni i drudzy oddają. Niektórzy chyba nawet lubią te dyskusje, bo konto ma lepsze statystyki jak szybko odpowiada w dyskusjach niż jak nie ma ich wcale ....