anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zwrot produktu

MAMY ROZWIĄZANIE!
seba200_83
#7 Wielbiciel

Czy podczas odesłania produktu należy się zwrot gotówki,zwróciłem produkt a nie otrzymałem zwrotu to tak można?produkt odesłałem po zdjęciu foli napisałem i nagrałem film że produkt nie działa..skożystałem z możliwości zwrotu a nie reklamacji co teraz?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

A czemu nie reklamacji? Skoro coś przy tym robiłeś to sprzedawca może uznać że się przyczyniłeś do uszkodzenia. 

oznacz moderatorów
vintage_shop_eu
#9 Pomysłodawca

Napisz może kiedy odesłałeś, czy minęło 14 dni od zwrotu. Czy wiesz, że sprzedający ma 2 tygodnie na zwrot pieniędzy?

oznacz moderatorów
Client:35386082
#17 Koryfeusz

A jaki powód zwrotu wybrałeś...?

oznacz moderatorów
seba200_83
#7 Wielbiciel

Po prostu uznałem że zwrot ze wzgledu na możliwość poprzez krutki czas posiadania tego przedmiotu będzie najodpowiedniejszy pozatym sprzedający upierał się że robie coś nie tak po zapoznaniu się z instrukcją nie znalazłem innej możliwości po prostu sprzęt nie regował a to co sugerował sprzedajacy to to samo co w instrukcji wię odesłałem towar poddają się by nie robić konfliktów...

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@seba200_83 no to teraz sprzedawca wyceni ile produkt jest wart i możesz dostać 1 zł zwrotu skoro zgłosiłeś zwrot to do reklamacji prawa już nie masz i wg prawa odpowiadasz za zmniejszenie wartości przedmiotu 

oznacz moderatorów
seba200_83
#7 Wielbiciel

Dobrze,będę miał to na uwadze przy następnych zakupach,osobiście uważam że sprzedaż nie sprawego sprzętu to chyba rozwiązuje.Mam fil jak próbuję zmienić ustawienia a nie reaguje więc widzę to inaczej...

oznacz moderatorów
seba200_83
#7 Wielbiciel

Aczkolwiek uwaga jest trafna,lecz nie w tym przypadku,mój błąd że nie zrobiłem reklamacji...

oznacz moderatorów