Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć. Zwróciłam towar zakupiony na allegro. Czekałam na zwrot kasy , aż sprzedający napisał ,ze zrobił przelew przez Allegro finanse dnia 16.06 . I tak sobie czekam do dnia dzisiejszego, bo żadne środki nie wpłynęły na konto. Tak jakby się rozpłynęły gdzieś. Allegro mi nie odpisuje na pytanie co z moimi pieniędzmi :(( @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@bronka_17 a był mail od allegro że zwrot w drodze tam są instrukcje gdzie trafi kasa ? jaką metodą płacone za zakup ?
Kupujący otrzyma zwrot środków:
Żadnego maila nie dostałam od allegro o zwrocie.
@bronka_17 Jeżeli nie było maila od Allegro, sprzedawca wpłaty nie zwrócił. Otwórz spór; https://allegro.pl/dyskusje/nowa zgłoś w nim problem, wtedy szybko zwróci.
@bronka_17 sprawdź spam, może skasowany przez przypadek ?
To jest z sprawdzałam i nie ma nic niestety
Płaciłam blikiem
@bronka_17, mogę potwierdzić, że Sprzedający dokonał zwrotu w wysokości 199 zł 16 czerwca. Proszę Cię o chwilę cierpliwości - zweryfikuję tę sprawę. 🙂
Czekam 🙂
@bronka_17, nie zapłaciłaś za zamówienie BLIK-iem, tylko szybkim przelewem. 🙂 Zwrot trafił na to samo konto, z którego zapłaciłaś. Spróbuj go odszukać po tytule przelewu:
Przelewy24: zwrot p24-W71-B62-Y93 46772907.
W razie czego, na mejla wysłaliśmy Ci potwierdzenie przelewu. Będziesz tam miała numer konta, na który przelano środki. Jeśli mimo to nie znajdziesz zwrotu na koncie, rekomenduję skontaktowanie się z bankiem i pokazanie tego potwierdzenia. 🙂
Już wszystko jest jak należy:) sprawa zamknięta