Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Nie mogę zadedykować zasadzenia drzewa w Allegro One. Pierwsze - udało się Drugie - .? Proszę o info jak do tego podejść Renata
Nie wiem i lepiej żeby takich tablic nie było. Tablica nie jest potrzeba a może wywoływać emocje: czasem pozytywne, a często negatywne. Szkoda drzewa...
@_Mugen_ dedykacje są wirtualne, na pewno nie będzie tabliczki, natomiast dopytuję się czy dedykację można sprawdzić na stronie Allegro One, dam znać!
@_Mugen_ otrzymałam odpowiedź, że można sprawdzić dedykację w panelu Moje Konto, Moje One, Moje Nagrody 🙂
klikam w przycisk zadecdykuj, przenosi mnie na stronke z narysowanym drzewem. Gdzie tam można wpisać tę dedykację?
Jak to działa? nowe drzewo.
ile słów może mieć dedykacja?
zmieszczę całego Pana Tadeusza?
Tylko 13księgę.🤣
Mam ptoblem mam dwa drzewa do zadedykowania i kolejne w drodze jest maj i nie moge tego zrobic
Możesz zasadzić, bo dedykacji nie ma czegoś co jest nie posadzone!
Allegro obiecuje że jak je zasadzi to można będzie dodać dedykację. Mają sadzić na jesień.
Dzień dobry, mam podobny problem ale to moje pierwsze drzewo. Dziś była 10 paczka ale jak klikam w przycisk "zadedykuj" to wracam do ogólnych informacji o akcji. Czy ktoś może mi pomóc? Dziękuję z góry!
Tak, ten co zasadzi drzewo. Nie ma drzew- nie ma dedykacji.
Sadzenie drzewek kosztuje, więc lepiej dla Allegro to odkładać, wielu zapomni. wtedy można się pochwalić posadzeniem (zazwyczaj rekami wolontariuszy) miliona drzewek, a przemilczeć że z powodu opieszałości przepadło 2 miliony.
Mam 3 drzewa do dedykacji, nie mogę nic wpisać.
I to problem? przecież to wirtualna dedykacja, a nie wpiszesz jak ludzie nie sadzą drzew.
czytamy ze zrozumieniem ..... nie pisałem że to problem, przez kilka lat wpisywałem dedykację, teraz napisałem, że nie nie mogę nic wpisać, tylko tyle .... skąd tyle złośliwości? nawet tu? trzeba gdzieś zaistnieć?
@jonaszpb gdy zasadzimy nowe drzewa, otrzymasz powiadomienie e-mail i będziesz mógł wpisać dedykację.
Dziękuję za odpowiedź i życzliwość
@la_nika Ile w tym roku zasadzono drzewek? Ile powinno ich Allegro zasadzić na podstawie zasad promocji? Czy to tajemnica, choć inne portale lubią się tym chwalić?
Jeśli ktoś nie złoży dedykacji, to co z posadzonym drzewkiem? Dedykacja do następnej osoby i jedno drzewko do nasadzeń mniej czy jak to jest rozpatrywane?