anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Utraciłem swoje 2 drzewa

bonyk1
#7 Wielbiciel#

Utraciłem swoje 2 drzewa, ponieważ nie było nasadzeń i nie mogłem zadedykować, teraz mam komunikat, że nagroda wygasła. Chciałbym przywrócenia nagród. Jak mogę to załatwić? Nie udało mi się skontaktować z Allegro.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

mdrogeria
#21 Demiurg#

na razie mamy tylko takie 

images (4).jpg

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@bonyk1 

No i wyszła ekologia 🙂

Naciągają klientów sloganami a potem "a co tam będziemy sadzić" , albo "na co to komu potrzebne" 😉

Chcesz może żebym Ci wyjaśnił te eko na podstawie, One Box One kurier, One Box DPD, One Box UPS? To bardzo ciekawa historia!!!!

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@serwis-texas @bonyk1 @mdrogeria Najbardziej ekologiczny w Allegro jest program Smart, generujący rocznie miliony zbędnych przesyłek, setki tysięcy litrów wypalonego niepotrzebnie paliwa i tysiące ton zmarnowanych opakowań. Na drugim miejscu wynalazek pod nazwą Allegro Delivery, gdzie po cztery paczki przyjeżdża trzech kurierów. 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

fox_paws
#13 Ambasador#

Tudzież kurier przyjeżdża pod One Box, ale paczek nie zabiera. Z resztą... "zielone automaty" są już tylko zielone z racji koloru na jaki zostały pomalowany.

A miało być tak pięknie, nasadzenia... pnącza... ekologia...

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@bonyk1   A ja się dziwię czy te zasadzone drzewa naprawdę istnieją, widział je ktoś?

Z tego co mi wiadomo to są drzewa wirtualne, dedykacje też wirtualne. To tak jak liczby urojone w matematyce, są bardzo przydatne w obliczeniach, a przecież każdy wie że nie istnieją.

oznacz moderatorów

bonyk1
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@bonyk1 Proszę Cię o kontakt w tej sprawie tutaj. Osoby zajmujące się tym obszarem odpowiedzą czy przywrócenie opcji dedykacji będzie możliwe.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie ma kto sadzić, tak pisali ale to tylko hasło.

oznacz moderatorów

fox_paws
#13 Ambasador#

Może robią to kurierzy. Tłumaczyłoby to nieodbieranie przesyłek.

oznacz moderatorów