Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mojej marki nie ma jeszcze na liście marek allegro dlatego wystawiając swój produkt w polu marka wpisuje brak marki. Po próbie wystawienia aukcji mam komunikat:wskazany produkt istnieje. Przesłany parametr Marka o wartości bez marki nie pasuje do parametru produktu PartyPal.
Macie jakiś pomysł jak to właściwie wystawić?
Tak, ja tworzysz nowy produkt i niestety podpina się pod katalog to musisz zgłosić
Zgłosiłam ale zero odpowiedzi jeszcze 😞
@Party_SpotCześć. 🙂 Podaj proszę numery/nazwy wszystkich kategorii, w których wystawiasz swoje produkty i dokładną nazwę marki. 🙂 Bardzo przydatny byłby też Twój przykładowy numer EAN z przypisaną marką.
kategoria balony, nasz marka jak w stopce: Party_Spot, przykładowy ean produktu który podciąga mi pod katalog PartyPal to: 5904165607591(balon foliowy cyfra 1 champagne gold 40"
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy mogę prosić o pilne rozwiązanie problemu?
@Party_Spot Zgłosiłam potrzebę dodania Twojej marki do formularza wystawiania, ale wszystkie takie wnioski rozpatrywane są zgodnie z kolejnością zgłoszeń, dlatego musisz uzbroić się w cierpliwość.
jak długo może to potrwać ?
@Party_Spot Przeważnie są to 2-3 dni robocze.
@Party_Spot Marka została dodana
Niestety ale nie ma jej na liście nadal.
@Party_Spot Sprawdziłam i marka "Party_Spot" znajduje się na liście, załączam zrzut ekranu.
Ale nie widzę jej na liście marek w trakcie wystawiania produktu.
chyba, że podpowiecie co może być przyczyną zaciągania pod inną markę produktu i z tego powodu nie mogę wystawić swoich produktów? załączam zdj
@Party_Spot Ofertę wystawiasz za pomocą narzędzia zewnętrznego. W formularzu wystawiania Allegro Twoja marka jest widoczna (sprawdzisz to na zrzucie ekranu, który Ci wysłałam). Być może narzędzie zewnętrzne potrzebuje więcej czasu na integrację, ale jeśli Twoja marka wciąż nie będzie widoczna, to napisz do administratora tego narzędzia.