anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego podczas wystawiania mojego produktu podciąga mi pod produkt innej firmy?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Party_Spot
#7 Wielbiciel#

Mojej marki nie ma jeszcze na liście marek allegro dlatego wystawiając swój produkt w polu marka wpisuje brak marki. Po próbie wystawienia aukcji mam komunikat:wskazany produkt istnieje. Przesłany parametr Marka o wartości bez marki nie pasuje do parametru produktu PartyPal.

Macie jakiś pomysł jak to właściwie wystawić?

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14
LEW433
#21 Demiurg#

Tak, ja tworzysz nowy produkt i niestety podpina się pod katalog to musisz zgłosić

oznacz moderatorów
Party_Spot
#7 Wielbiciel#

Zgłosiłam ale zero odpowiedzi jeszcze 😞

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Party_SpotCześć. 🙂  Podaj proszę numery/nazwy wszystkich kategorii, w których wystawiasz swoje produkty i dokładną nazwę marki. 🙂 Bardzo przydatny byłby też Twój przykładowy numer EAN z przypisaną marką. 

oznacz moderatorów
Party_Spot
#7 Wielbiciel#

kategoria balony, nasz marka jak w stopce: Party_Spot, przykładowy ean produktu który podciąga mi pod katalog PartyPal to: 5904165607591(balon foliowy cyfra 1 champagne gold 40"

oznacz moderatorów
Party_Spot
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_  czy mogę prosić o pilne rozwiązanie problemu?

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Party_Spot Zgłosiłam potrzebę dodania Twojej marki do formularza wystawiania, ale wszystkie takie wnioski rozpatrywane są zgodnie z kolejnością zgłoszeń, dlatego musisz uzbroić się w cierpliwość. 

oznacz moderatorów
Party_Spot
#7 Wielbiciel#

jak długo może to potrwać ? 

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Party_Spot Przeważnie są to 2-3 dni robocze. 

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Party_Spot Marka została dodana

oznacz moderatorów
Party_Spot
#7 Wielbiciel#

Niestety ale nie ma jej na liście nadal. 

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Party_Spot Sprawdziłam i marka "Party_Spot" znajduje się na liście, załączam zrzut ekranu. 

Zrzut ekranu 2023-08-18 o 11.15.08.png

oznacz moderatorów
Party_Spot
#7 Wielbiciel#

Ale nie widzę jej na liście marek w trakcie wystawiania produktu. 

oznacz moderatorów
Party_Spot
#7 Wielbiciel#

chyba, że podpowiecie co może być przyczyną zaciągania pod inną markę produktu i z tego powodu nie mogę wystawić swoich produktów? załączam zdj1692360504386.JPEG1692360504394.JPEG1692360504402.JPEG1692360504409.JPEG

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Party_Spot Ofertę wystawiasz za pomocą narzędzia zewnętrznego. W formularzu wystawiania Allegro Twoja marka jest widoczna (sprawdzisz to na zrzucie ekranu, który Ci wysłałam). Być może narzędzie zewnętrzne potrzebuje więcej czasu na integrację, ale jeśli Twoja marka wciąż nie będzie widoczna, to napisz do administratora tego narzędzia. 

oznacz moderatorów