Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dla mnie ta waga to jakiś absurd, ktoś podaje coś z kapelusza i wszystko jest przyklepane. Dzisiaj próbuję wznowić ofertę z wkładem lusterka, a tam już zmiana, według katalogu produktów waga tego przedmiotu to 5kg. Czy ktoś widział samo szkło do lusterka do auta osobowego ważące 5 kg. Czy ten kto to zatwierdził ma jakiekolwiek pojęcie o świecie, w którym żyje ? te przedmioty ważą w granicach 200-300g. takie propozycje powinny być odrzucane z automatu.
No jak to kto. Owczarek 🙂
@serwis-texas nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać. Jakby tak w trakcie stłuczki taki wkład ważący "5 kg" wypadł z obudowy, to mógłby zabić kierowcę, albo pieszego 😂
Odpowiadają na twoje pytanie - nikt tego nie weryfikuje.
Tak samo jak i innych danych - też nikt nie weryfikuje.
Jeśli masz na myśli pracowników Allegro. Oni nic nie robią w tym temacie.
Dane są akceptowane automatycznie.
Ale Ty przecież to wszystko wiesz.
Również i to, że Allegro zwaliło na sprzedawców całość wprowadzania zmian w tym katalogu.
I to za darmo.
Za darmo musisz czasem spędzić 1 godzinę czasu, żeby jakoś wystawić przedmiot w normalnej kategorii - cudować, poprawiać, zgłaszać zmiany. Przecież dobrze o tym wiesz....
Ja zaczynam robić tak jak i inne firmy - produkty pod własną marką - oczywiście do katalogu, w opisie prawidłowy producent. Chore, ale zajmuje mniej czasu niż przez zgłaszanie błędów w katalogu, gdzie nieuczciwi sprzedawcy używają kodu EAN producenta do wypromowania własnej marki, a Allegro potem usuwa zgłoszone zmiany - wiadomo, w/g Allegro kto pierwszy, ten lepszy i ma większą rację, inni musza udowadniać.
@mikeza czy możesz podać mi numer oferty, o którą chodzi?
Nr przykładowej oferty: 9298867521, w tej chwili jest w sumie 5 aukcji dotyczących tego przedmiotu, chodzi o produkt o nr części MM-4052G03, ktoś zaakceptował wagę 5kg, co jest absurdem, bo ta część waży ok 300g, można wpisać od biedy 500g, ale kto wymyślił 5kg ???
Podana jest waga produktu z opakowaniem. Wkład lusterka 0,3kg a opakowanie 4,7kg dla mnie to logiczne. Poprostu wysyłasz w solidnym opakowaniu.
Jak jest w katalogu wiele książek napisanych przez KSZYSZTOFÓW to dlaczego nie może być betonowego lusterka o wadze 5 kg.
@majster_man i potem się okaże, że jak kupi kilka sztuk, to trzeba będzie paletę zamiawiać, bo żaden kurier w paczce tego nie weźmie, ze względu na wagę, ale się porobiło 🤣
Może to jakieś szkło ołowiowe z elektrowni jądrowej albo pancerne z limuzyny rządowej ;D
@mikeza jeśli uważasz, że w danym produkcie występuje błąd, zgłoś go proszę za pomocą formularza "zgłoś błąd w produkcie".
@k_owczarek1 jest zdziwiona ale odpowiada - pewnie wysyłka bezpiecznym sejfie 😃