Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od kilku dni przy wystawianiu aukcji i podpięciu wycieraczek pod katalog tec-doc nie ładuje się zastosowanie do jakiego samochodu pasują i nie ma możliwości wystawienia aukcji. Proszę o pomoc
Dzieje się tak na każdej przeglądarce, mozilla, chrome etc. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ROE_AUTO Możesz przesłać nam zrzut lub krótki filmik obrazujący ten problem? Zrzut ekranu możesz wstawić tutaj natomiast filmik przesłać na adres spolecznosc@allegro.pl (dodaj tylko link do tego wątku).
@ROE_AUTO dziękuję, czy możesz podać mi jeszcze numer tej oferty lub kod EAN tego produktu?
4047024637252 przesyłam EAN przykładowego produktu.
Przesyłam również link do aukcji z zawartym numerem oferty: 14097921930
@ROE_AUTO dziękuję! Konsultujemy ten problemy, damy znać, gdy otrzymamy odpowiedź.
Udało się coś ustalić?
@ROE_AUTO przykro mi, ale jeszcze nie mamy odpowiedzi w tej sprawie. Dział techniczny wciąż pracuje nad rozwiązaniem tego problemu, dam znać, gdy tylko otrzymam nowe informacje.
Nadal nic nie wiadomo? Trochę długo to już trwa...
@ROE_AUTO przepraszam, że tyle to trwa, ale jeszcze nie mamy rozwiązania. Przypomniałyśmy się już w Dziale technicznym i gdy tylko otrzymamy nowe informacje, damy znać!
@ROE_AUTO otrzymałam informację, że problem został rozwiązany, Przepraszam, że tyle to trwało, Bardzo proszę o informację czy u Ciebie już wszystko działa jak powinno?
Dzień dobry,
Tak, problem został rozwiązany.
Dziękuję i pozdrawiam