Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Od 1.08.22r. w kategorii Zabawek dla dzieci produkty muszą osiągać 100% połączenia z katalogiem co w mojej opinii jest totalnym absurdem ze strony Allegro. Dlaczego? Dlatego, że allegro wymaga a nie pomaga. Mam kilka ofert których totalnie nie mogę połączyć z katalogiem i zgłosić błędu bo ktoś był na tyle nieogarnięty, że dodawał np. Breloczek do kategorii "Zestawy". To ktoś inny wpisał kod EAN zamiast do swojego produktu do innego. I z jakiej racji moje aukcje mają zostać zdjęte przez kogoś pomyłki i niedbalstwo allegro? Proszę administrację o zrobienie należytego porządku a nie zatrzymacie możliwość sprzedaży przez Wasze wymysły a sami nie robicie porządku w chaosie jaki panuje w wielu kategoriach produktów.
Kolejną kwestią jaką chcę poruszyć jest wielowariantowość. Od tygodnia nie mogę łączyć ofert wielowariantowych ponieważ wyskakuje komunikat.
"Nie udało się pobrać danych oferty wielowariantowej." U mnie osobiście występuje to w kategorii Breloczki. Kolejna rzecz która utrudnia sprzedaż na portalu. I nie pomaga zmiana przeglądarki na inną, nie pomaga zmiana urządzenia z jakiego obsługuję moje konto.
Szanowna Administracjo Allegro. Zanim zechcecie wprowadzać kolejne absurdalne zmiany w pierwszej kolejności weźcie się do roboty za ogarnięcie chaosu na wielu płaszczyznach spowodowanych przez Wasze niedbalstwo i niepilnowanie kto jakie produkty dodaje do innych kategorii bo ludzie tacy jak ja którzy przywiązują dużą wagę do porządku oraz dbałości o szczegóły zjadają nerwy widząc komunikaty takie jak np. "Nie udało się połączyć oferty z katalogiem." "Oferta nr..... jest już przypisana do innego produktu z katalogiem". Niedorzeczne rzeczy wprowadzacie sami nie robiąc nic co pomaga sprzedawcom czyli sami sobie dajecie kopać dołek bo im spada nam sprzedaż jako sprzedawcom tak i Wy zarabiacie mniej bo macie mniejsze dochody z prowizji. Apeluję do Was w swoim imieniu oraz sprzedawców którzy widzą te problemy i ich irytują tak jak mnie ale nie chce im się o tym pisać bo uważają to za stratę czasu. Ja mam nadzieję, że przeczytacie to i w końcu pójdziecie nam osobom na których tak naprawdę zarabiacie na rękę.
Pozdrawiam
Filip
Katalog to absurd, który goni absurd!
ani nie działa na korzyść klienta, ani sprzedającego.
To fakt. Teraz widzę, że kolejne "udoskonalenie" które jest beznadziejne. Masz jakiś produkt dam to na swoim przykładzie nieszczęsnych Breloków do kluczy.
Masz 20 rodzajów i np. 4 kategorie. Wcześniej w wielowariantowości miałeś wszystkie 20 sztuk połączone razem i było pięknie bo jeśli kogoś zainteresowała inna kategoria to był od razu w stanie to sobie wyszukać, a teraz... PORAŻKA. Musisz wejść w moje konto i sprawdzać każdą kartę po kolei... Naprawdę allegro kopie samo sobie dołek z czymś takim... Totalny absurd.