Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć.
Czy można jakoś wyświetlić wszystkie oferty z Allegro Lokalnie z danego miasta lub województwa? Tak jak to jest na znanym portalu ogłoszeniowym zaczynającym się na literkę 'O'?
Jak najbardziej.
Jak już wpiszesz frazę tego czego szukasz to po lewej stronie pod kategoriami masz takie opcje 👇
Tak, ale to dotyczy konkretnej kategorii. A jak wyświetlić wszystkie dostępne oferty bez względu na kategorię?
PS. Zdjęcie nie działa, widzę taki trójkącik śmieszny, pewnie błąd @msniezek
@kuba223311 To nie błąd, po prostu moderatorzy zatwierdzają obrazki noobkom, takim, jak my 😉 . Ponoć jak już nabędziemy ogłady, będziemy mogli wrzucać bez zatwierdzania 😉
Ta wyszukiwarka dotoczy konkretnej frazy w lokalizacji.
Ale fakt nie da się wyświetlić, albo ja nie wiem jak wszystkich w danej lokalizacji.
Proszę uważajcie na sprzedającego [edycja] na allegro lokalne, kupiłem u niego dywaniki do auta zgodne ze zdjęciem jak w opisie i tam widnieją szare a dostarczone są beżowe i tłumaczenie żebym udał się do okulisty. Unikajcie tego sprzedawcę.
@kuba223311 Oczywiście że się da, na ten przykład https://allegrolokalnie.pl/oferty/?city=warszawa (zmieniasz sobie po prostu nazwę miasta w linku, jak chcesz inne, albo jeszcze prościej w wyszukiwarce po lewej).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄