Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć
Gdzie mogę zgłosić konto ( oszust ?)
Wylicytowałam zegarek. Po wygraniu i opłaceniu kupujący zawiadomił mnie, że ktoś zaproponował mu wyższą kwotę i anulował wygraną 🫣 czy to jest zgodne z regulaminem ?
dzięki za pomoc 🙂
@kowercia czy możesz podać mi link lub numer tej oferty i pokazać tę wiadomość od sprzedającego?
Jasne 🙂
@kowercia bardzo Ci dziękuję. Już działam z zespołem w tej sprawie.
Dziękuję 🤗
Sprawa nie została rozwiązana 🤔
@kowercia Przykro mi, ale tylko sąd może go zmusić do zastosowania się do zawartej umowy sprzedaży. Gdzie otrzymujesz wulgarne wiadomości? W Centrum Wiadomości?
Dołączam jeszcze skriny, ponieważ sprzedawca pisze mi teraz, że licytacja się nie skończyła 🫣🤷:płeć_żeńska:
Nie ma się co dziwić że taka cena go nie zadowala ,ale licytacja to jest ryzyko a jak ktoś się go boi nie powinien wystawiać od złotówki . W drugą stronę dzieje się podobnie ,ci co licytują a wygrają z kwotą wyższą niż im odpowiada to nie płacą .
Zgadzam się, mógł wystawić za wyższą kwotę. Zaryzykował i stracił ale to je moja wina 🤷:płeć_żeńska:
@kowercia Nie jest zgodne z regulaminem ani prawem, ale jak Ci zwróci kasę to Allegro nic nie zrobi mu, pozostaje Ci sąd, ale czy warto?
Mi już nie chodzi o sam zegarek 🙂 tylko o uczciwość. Facet wyzywa mnie w wiadomościach, że to ja jestem p…. 🫣 no coś nie halo z nim jest 🫣