anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak potwierdzenia kupna

wiki537
#7 Wielbiciel#

Kupiłam przedmiot na Allegro lokalne ale nie byłam zalogowana. Płatność przeszła i nie dostałam żadnego potwierdzenia zakupu. Przedmiot od osoby prywatnej jest i gdy wchodzę w stronę pokazuje mi że mogę kupić go 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

LEW433
#21 Demiurg#

Jak bez logowania został kupiony to zostałaś oszukana, środki poszły? Jak się zalogujesz i nie możesz kupić oznacza to że ta oferta jest oszustwem, daj link.

oznacz moderatorów

wiki537
#7 Wielbiciel#

https://allegrolokalnie.b0a821.com/?id=de4k8B6aM46721CAinb1EabHNKBedcto jest link tak poszły i jak się zalogowałam to dalej pokazuje ze mogę kupić 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@wiki537 to nie jest strona allegro tylko b0a821 com 😞 sprawdź na potwierdzeniu mogła to być wypłata w bankomacie 😞  na przyszłość trzeba patrzeć co się potwierdza i gdzie idzie kasa !!!

________
Κώστας
oznacz moderatorów

wiki537
#7 Wielbiciel#

Z tym panem pisałam na **piiip** i mam wszystkie wiadomości więc da się z tym coś zrobić?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@wiki537 tam piszą z przejętych lub fikcyjnych kont, o kasie zapomnij ale na policję warto iść 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

wiki537
#7 Wielbiciel#

Konto jest z 2021 roku i na dwóch stronach dane były te same 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@wiki537 ??? to jest lipna strona z fikcyjną ofertę skopiowaną od jakiegoś sprzedawcy, on nawet o tym nie wie, wpisujesz blik i oszust wypłaca kasę w bankomacie, Ty potwierdzasz i pozamiatane 😞 a konto z którego podesłali Ci link przejęte, więc nic nie namierzą 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

wiki537
#7 Wielbiciel#

Ale zawsze warto spróbować i tak nic więcej nie stracę jak spróbuje 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@wiki537 jest to oszustwo i zakup poza Allegro. Powinieneś zgłosić się na policję. Mam nadzieję, że otrzymasz pomoc i wsparcie.

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów