Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witaj. Zrobiłem zakupy 7 maj 2024r zapłaciłem blikiem. Sklep ma opisane 14 dni czas dostawy.
Ja wysłałem kilka pytań do supan1172271466 : Kiedy wysle towar, ale zero odpowiedzi, natomiast po wejściu w zakładkę moje zakupy SZCZEGÓLY ZAKUPU wybrałem ZAPYTAJ O ZAKUP , W ramce jest informacja :
Twoja przesyłka jest opóźniona. Jeżeli sprzedający nie wyjaśnił sytuacji, zgłoś problem z zakupem. Możesz liczyć na nasze wsparcie.
Po kliknięciu z zapytaniem jest kolejna informacja:
Chodzi o zamówienie: LAMPA ULICZNA SOLARNA COB 2000W 23 OC.... Przykro mi, że przesyłka nie dojechała na czas 😞
Najlepiej, jeśli rozpoczniesz Dyskusję ze sprzedającym – kliknij tutaj. Dyskusja to miejsce, w którym możemy włączyć się do rozmowy i pomóc Ci rozwiązać problem.
Klikam DALEJ
I to by było na tyle. Proszę moderatora o wsparcie bo to jest mój pierwszy taki sklep który traktuje mnie jak powietrze.
Zdrawiam i życzę przyjemnej pracy
@wisiket Poprosiłam odpowiedni zespół o weryfikację i pomoc w rozpoczęciu dyskusji. Proszę Cię o chwilę cierpliwości.
@wisiket Dostałam potwierdzenie, że nasz pracownik rozpoczął dyskusję w Twoim imieniu.