Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj pisałem z pewną Panią o zakupie PS4 Pani zapytała czy może być przez allegro lokalnie więc się zgodziłem, kupiłem zapłaciłem blikiem wszystko fajnie Pani na mess odpisała że dziś nada paczkę a przed chwilą dostaję od niej wiadomość że ktoś się jej włamał na konto i że to jakieś oszustwo było, oto link do tego https://allegrolokalnie.pl-4637.cfd/oferta/konsola-ps4-pro-1tb-cuh-7216b-jet-black-pad-kable/1v6BSD8...
@Client:104256261 To link do fałszywej strony. Najlepiej zgłoś tę sprawę na policję.
Ten link prowadzi do fałszywej strony, która tylko wizualnie wygląda jak Allegro Lokalnie.
Jeżeli chodzi o odzyskanie kasy, to graniczy ono z cudem (muszą najpierw złapać oszusta, a to są zazwyczaj zagraniczne grupy przestępcze). Do tego w aplikacji bankowej w momencie płatności BLIK, podany był prawdziwy typ i odbiorca płatności. W związku z tym, dla banku transakcja została przeprowadzona w pełni świadomie. Bank nie odpowiada za to, że właściciel konta nie sprawdza jaką transakcję potwierdza (na tym bazują oszuści, że potencjalna ofiara potwierdzi płatność bez weryfikacji).