Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@abram22 rozpocznij proszę dyskusję z tym sprzedającym przez ten formularz. Sprzedający wówczas będzie mial 24 godziny na odniesie się do sprawy, a jeśli tego nie zrobi, będziesz mógł poprosić nasz zespół o pomoc.
Witam, zrobiłem to zgłoszenie przez ten formularz. Sprzedające a zleciła ponoć zwrot pieniążków które jej zapłaciłem. Ale tu już nie chodzi o te pieniądze. Jestem w czarnej d... za przeprowadzeniem . Bo od lat kupuje rzeczy na allegro czy allegro lokalnie. I pierwszy raz mam taki przypadek. Tak jak pisałem zakupiłem i od razu zapłaciłem za te koła wczoraj o 10:03. Te koła miały być prezentem świątecznym dla mojej mamy do jej Yarisa który obecnie przechodzi konserwację podwozia.Auto wisi i schnie na podnośniku bez kół.No i dziś rano oddałem stare koła na felgach stalowych złomiarzom co pod dom przyjechali bo były zajechana i tylko mi miejsce zajmowały w ciasnym garażu bo przecież zamówiłem drugi zestaw który miał być do mnie wysłany. W tym momencie mam auto uziemione bez żadnych kół. Nie mogę tego pojąć że taka Pani sprzedająca dodaje ogłoszenie, ja te koła kupuje, płacę z góry i to w niedzielę o godzinie 10 rano. Automatycznie ogłoszenie z allegro lokalnie przestaje być aktywne a ona mi dziś pisze po moich licznych próbach kontaktu bo skoro pozbyłem się starych kół to trochę mnie nagli że sprawa nie aktualna bo ona je sprzedała 6 godzin po moim zakupię jeszcze raz nie wiadomo gdzie ponoć z odbiorem osobistym. Przecież wydziała mój zakup, dostała powiadomienie z allegro, napisałem do niej również wiadomość zaraz po zakupię. I do dzisiaj zero reakcji. Dopiero po godzinie 13-tej mi napisała że kół już nie ma. Bo sprzedała je podkreślam 6 godzin później po mojej transakcyji z nią.
A w ofercie było z dostawą czy z odbiorem osobistym? Masz dyskusję, tam wszystko się wyjaśni: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
W ofercie było z dostawą, i ja wybrałam taką formę i zapłaciłem za koła wraz z kosztami wysyłki kurierem.
@abram22 "Jak można tak zrobić skoro po moim zakupie ogłoszenie było już nie aktywne???"
Mogę jedynie zgadywać ale najpewniej sprzedająca nie zauważyła, że zakupiłeś te koła.
"Co mogę zrobić w tej sprawie ???"
Swoich praw - jeśli uważasz, że zostały naruszone - możesz dochodzić na drodze cywilnej.