Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Dlaczego czas na utworzenie dyskusji na allegro lokalnie to okres 180 dni - pół roku a na starym allegro wynosi on 24 miesiące? Dopatrzyłem się wady towaru która była od początku, nie mogę utworzyć dyskusji na allegro lokalnie bo jest napisane "Nie możesz już zgłosić problemu z zakupem. Minęło 180 dni od zakupu".
Bo to 2 różne serwisy rządzące się swoimi prawami
Uhm 😄 Czyli nie da się założyć dyskusji po 180 dniach?
Tu wszystko niemożliwe możliwe, a nawet możliwe niemożliwe. Ale poszłam.🤣
@46327472475 Tu napisz:https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Napisałem ale dwa dni bez odpowiedzi, jak tutaj nie otrzymam odpowiedz to ponowię w poniedziałek.
@46327472475 Trochę to dziwne, że przez ponad 180 dni nie widziałeś wady "która była od początku" > nagle dojrzałeś po pół roku użytkowania?
Jak była od początku to trzeba było od razu pisać do sprzedającego lub zakładać dyskusję
Nie zrobiłem testu matrycy od razu, zauważyłem to już dwa miesiące temu ale nie złożyłem od razu wady, byłem pewny że jest to okres 24 miesięcy tak samo jak na allegro, kilka dni temu mówię napisze do sprzedawcy, nie zgodził się na żadną reklamacje to mówię założę dyskusje na allegro.
@46327472475 to czemu tyle czekałeś nie zgłosiłeś wady po zakupię?
Nie zrobiłem testu matrycy od razu, zauważyłem to już dwa miesiące temu ale nie złożyłem od razu wady, byłem pewny że jest to okres 24 miesięcy tak samo jak na allegro, kilka dni temu napisałem do sprzedawcy, nie zgodził się na żadną reklamacje to mówię założę dyskusje na allegro.
Zgłoś reklamację sprzedawca będzie musiał ją rozpatrzyć i jeśli nie ma twojej winy w tym że nastąpiło uszkodzenie( było od początku) to może coś ugrasz.