Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ni mam innej opcji w płaceniu za towary, niz tylko blikiem, dlaczego?
@simonsoulfly nie widzę u Ciebie żadnych nowych zakupów ani na Allegro ani na Allegro Lokalnie. Czy możesz napisać o które miejsce chodzi? Powinieneś mieś opcję innych metod płatności w obu serwisach, dlatego sprawdź prosze czy podobny problem występuje, gdy korzystasz z innej przeglądarki internetowej.
Zmieniam opcje dostawy w koszyku i zmienia mi się opcja zapłaty na "Płacę Blikiem".
Dlaczego muszę płacić Blikiem? Nie korzystam, nie posiadam i proszę mnie nie zmuszać. Zawsze wykonywałem płatności inną metodą.
Czy udało się rozwiązać problem? Założyłem niedawno konto na allegro i jedyna płatność jaka mi się wyświetla to blik.
Dziwne ponieważ można zmienić: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/przelew-bankowy/allegro-finanse-jak-zaplacic-za-przedmiot-ku...
Zawartość tego linku już czytałem i albo czegoś nie widzę? Ale nie mam opcji zmiany płatności.
Ja przechodzę do okna :Kupuję i płacę" i ma wybór.
Ja klikam "Kupuje i Płace" i pojawia się tylko przycisk "Płace Blikiem" bez możliwości zmiany.
Żadnej opcji zmiany?
Żadnej. Mam identyczne okno jak zdjęcie z wpisu powyżej
11-04-2022 21:04
Sprawdzałem kilkukrotnie na różnych aukcjach.
Masz Allegro zapisane jako sklep z możliwością płacenia BLIKiem(zapamiętany) w aplikacji bankowej i tam musisz to zmienić.
Ja jeszcze nic nie kupiłem na allegro z tego kąta. Podobnie nigdy nie płaciłem blikiem. Czy ja w opcjach konta allegro mam ustawić (wpisać) swoje konto bankowe.? Dlaczego mam coś zmieniać w aplikacja banku by coś działało na allegro skoro allegro jeszcze nie wie np. gdzie ja mam konto.
Ok mam już. Doczytałem na innym wątku. I tak jak ktoś tam napisał "jest to nie intuicyjne", pomocne było zdanie typu " zjedź na sam dół strony i patrz po lewej". Nie zmienia to faktu że to przeoczyłem. Pozdrawiam i dzięki za poświęcony czas.
Jak kupuje przez koszyk.
Tego też próbowałem.