Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro nic nie robi nieuczciwym sprzedawcą na allegro lokalnie
A po co odpuszczasz, to jakby się poddać albo wyrazić zgodę na porozumienie!
Wiesz mam swoje zmartwienia swoje problemy święta za rogiem problemy nie finansowe więc te 555 zł a się tym zajmować tracić nerwy muszę się zająć sobą zwłaszcza że muszę wrócić do sprawności
Wiesz ale niedobrze jest odpuszczać nieuczciwym!
Ale co zrobisz jeśli allegro odpuszcza to co mam latać niewiadomo co robić a sprzedawca się cieszy ze się udało bo przypuszczam ze nic z tego powodu nie bed,ie nieprzyjemnośći cza zacząć uwarznie i rozwarznie z pełnym przekonaniem ze jeśli ktoś cie oszuka to jest to twój problem
Czytaj wypowiedzi nie zauważyłem żeby Allegro odpuszczało, jakbyś odznaczył dyskusję jako nierozwiązaną i złożył wniosek o rekompensatę ?🤔
Allegro wystawiło decyzję ze ja zwracam na swój koszt pani odaje 500 zł a allegro zwraca mi 55 zł które zapłaciłem za wysyłkę towaru zakończyłem dyskusje
Przecież nie tracisz!
Nie ale jeśli pani ci pisze ze ja naciągasz to mówiłem ze po odesłaniu by było ze ja okradłem bo sprzedała 150 sztuk później około następnie źle liczę i ze naciągam to po odesłaniu co by było i w dodatku zaznaczyła w nienaruszonym stanie światełko za drugim razem się zapaliło
Daje do myślenia w jakim stanie dojedzie do niej i w jakiej ilości bo ja to widzę w wyobraźni poniszczone rozkradzione jak ona ma zwrócić pieniądze
Albo samemu sprzedawać sztabki złota za 500000 zł kupić 2 gramy reszta sztabka czegoś w sprzedaży sprzedam sztabki złoto 20 szt a tam 2 gramy Złota i 18 sztabek czegoś wszystko się zgadza sztabki są złoto jest i co mi zrobicie
Mam nadzieję ale nie liczę na to że sprzedający ponosi jakieś konsekwencje zwłaszcza że jak pani napisała ze sa choc nie są widoczne
Słabe te twoje podejście, pakujesz liczysz możesz zrobić zdjęcia i nie słyszałem żeby jakiś sprzedajacy się wymigał z tego od Allegro.
No i co że mam zdiecia jak odebrałem paczkę pani ma jedno przed wysyłka ja kilka przy odbiorze ja wyślę porobię zdiecia pani odbierze zrobi zdiecia towaru w jakimś stanie kto powie że nie zrobiłem zdiec potem rozwaliłem wiem że smieszne ale tak samo jak sprzedaje pojedyncze sztuki tego co mi wysłała za 30 zł a mi dała 93 sztuki po 3 zł za sztukę wid,isz logike
Jak byś poczytał dyskusje zpanią to byś na głowę dostał serio tu naukowcy by zwariowali chyba ruwnierz powiedz kupuje towar 500 zł opłacam wysyłkę 55 zł razem płacę 555 zł a pani ci powie ze ona poniosła koszty wysyłki i prowizji dla alegro i jest stratna
To tak samo jak nic nie robią z nieuczciwymi kupującymi.
Też powini oczywiście
Mi to wygląda na błąd w komunikacji. Jako obcokrajowca mógł Cię sprzedawca nie zrozumieć.
Jestem Polakiem a w czym mógł nie zrozumieć proszę ja ciebie ze kupiłem co innego a dostałem coś czy ze liczyć nie umiem