Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak jak w tytule, pisałem z gościem który mnie oszukał na śmieszną kwotę 3 złotych - chciał kupić mój przedmiot. Gdy mu napisałem że nie zejdę z ceny i nie wspieram oszustów napisał:
Zrobisz jak uważasz ale szkoda takim gościem zaplątać sobie głowę.
Też tak uważam bo po jego wiadomosciach widac, ze to niewyzyty 13 latek ale jeśli allegro banuje za takie coś to dlaczego by nie zrobić dobrego uczynku?
@cryxik zgłoś allegro to dostanie bana na kilka miesięcy to się nauczy szacunku do starszych, a może zamiast konta junior założył zwykłe to go zablokują, będzie nauczka na przyszłość 😄
Skończę meczyk w gierce i piszę, przekonałeś mnie! 🙂
@cryxik Jeżeli napisałeś mu tak jak cytujesz to odpowiedział ci tak jak sam tego chciałeś.
Targowanie się, negocjowanie ceny jest czymś normalnym w handlu i nazywanie kogoś z tego tytułu oszustem jest bardzo nie w porządku.
Po prostu sprowokowałeś go do takiej riposty, no chyba że potrzebujesz rozgłosu, no to nagłaśniaj.
Niczego nie potrzebuję, oszukał mnie w poprzedniej transakcji i po prostu nie chciałem mu tego sprzedać za żadne pieniądze. Rozumiem że ty byś sprzedał? i ponizanie osób postronnych też jest dla ciebie ok?
@cryxik Jest takie powiedzenie: Jak Kuba Bogu....
To Ty sprzedajesz i przede wszystkim masz okazywać szacunek kupującym. Nie jest moją rolą uczyć cię podstawowych zasad, ale właśnie dowiedziałeś się do czego prowadzi takie lekceważenie klientów.
Nie okazuję szacunku oszutom 😄
Nawet jak masz z nim problem to nie możesz go nazywać oszustem póki sąd jego działań tak nie określił .
@cryxik Możesz się zrewanżować i obrazić tatusia.
@Ziolko39 najlepiej swojego tatusia....🤣 Bo obcy to może troszkę uszkodzić co nieco, może być źle 😎
Za obrazę mamusi to dawniej był wp.......l .