anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jest możliwe wypłacanie przez PayU bez aktywnego konta do wypłat?

Client:53207069
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry. Ostatnio dokonałem zakupu, który potem chciałem zwrócić. Z billingu sprzedawcy wyszło wypłata od PayU bez loginu i szczegółów, ani podświetlonego numeru zlecenia. Nie ma on aktywnego konta do wypłat, więc jak to możliwe? Będę miał szanse na odzyskanie tych pieniędzy?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Ziolko39
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:53207069 Przepraszam, ale nie rozumiem pytania o konto do wypłat sprzedawcy. Aby wypłacić środki, konieczna jest aktywacja. To nie ma nic wspólnego ze zwrotem środków kupującemu. Proszę, podaj numer zamówienia, o które chodzi. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Mam tylko numer płatności. Chodzi o to że sprzedający dostał moje pieniądze a dwie godziny potem one znikły mu z konta allegro. Wypłacono je przez PayU - bez loginu i szczegółów, a sprzedawca nawet nie miał konta aktywnego do wypłat. @w_kiwi 1037d010-a59b-4a5c-b8aa-38446d9c20d0.jpg

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak zapłaciłeś przez Alelgro to środki sprzęgającemu nie znikają, ktoś tu ściemnia, masz zakup: https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:53207069 To wygląda na zrzut ekranu od sprzedawcy. Proszę, podawaj mi dane ze swojego konta. 

W tej sytuacji sugeruję, abyś założył dyskusję ze sprzedawcą. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nie wiem gdzie jest numer zamówienia dla Allegro Lokalnie. Więc podaje dane jakie udało mi się znaleźć: 5ec16269-d100-40a3-a563-d35f76bd0898 / numer płatności - aeb4fce1-c535-11ef-af25-11ea50f9095b @w_kiwi 

oznacz moderatorów

fox_paws
#14 Krzewiciel#

@Client:53207069 Jeśli chcesz zwrócić, a była taka możliwość, to nie interesuje Cię, co dzieje się na koncie sprzedającego. Ty zwracasz, a on zwraca wpłatę.

oznacz moderatorów