Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy jest to możliwe oszustwo? Na początku mamy podany opis produktu a na końcu w zawiły sposób napisany sposób sprzedaży, czy jest to możliwe oszustwo? Kupiłem 2 sztuki i boje się że mogłem zostać oszukany
Nie zniknie.
Dobranoc
Miłej nocy, dzięki wielkie
@HumanoCZ Obserwuj dyskusję, masz pytania pisz tu.
Okej, na razie tej dyskusji nie wróżę zbyt dobrze
Aktualizacja: odpisał i twierdzi że mam czekać bo jest w pracy i napisałem do niego czy sprzedaje zdjęcie czy sprzęt
@LEW433 @br. @drekenzes @komis-bell niezly gagatek
Obrazki są dla nas niewidoczne.
Obrazki są niewidoczne. Musi je zatwierdzić moderacja.
Co napisał?
A może w ten sposób? @komis-bell wyświetl
Otwórz dyskusję a w niej wskaż, że oferta wprowadzała w błąd (opisem i kategorią), składasz reklamację i żądasz wysyłki lub zwrotu środków.
Juz działam w takim razie
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ odsłońcie obrazki🤗
Będzie? konwersacja @LEW433 @komis-bell
@HumanoCZ no to zgodnie z opisem to co wypunktowane w ofercie plus zdjęcie normalnie głupich nie rodzą sieją się sami przesprytny ten sprzedawca janusz biznesu
@az1raelnajlepsze jest to że jest jeden drugi taki Janusz który ma dokładnie ten sam opis tylko że to zdjęcie w środku opisu, do niego też pisałem co sprzedaje to też nie odpisał
@HumanoCZ jakby miał 2 strony w ofercie chwalące towar i 1 zdanie w tekście pt wyślę zdjęcie to jeszcze by w sądzie przeszło bo napisał że wysyla zdjęcie a ty nie czytałeś co kupiłeś plus odpowiednia kategoria na allegro ale ten g... kapuściany wypisał listę i specyfikację a regulamin allegro stanowi że jak już wystawiasz ofertę to sprzedajesz to co na zdjęciach plus to co w opisie i opis jak już jest to ma być wypisane co zawiera oferta więc nawet najbardziej durny sąd nie przyjmie argumentacji że oferta dotyczyła tylko zdjęcia
Hahahahahahah nie mogę ze śmiechu teraz, gorzej tylko bo ten biznesmen nie odpisuje
@HumanoCZ ma regulaminowe 24h od twojego zapytania
@az1raelno to dokładnie o 21 będą 24 godziny, jak myślisz, co allegro może zdziałać?