Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry, czy można usunąć dwa negatywne komentarze u jednego sprzedawcy?
@Tomciok1980 Tak. 🙂 Możesz to zrobić samodzielnie (o ile nie minęło 90 dni od zakupu i nie zrobiłeś tego już wcześniej) z poziomu zakładki Moje zakupy 🙂 Artykuł z instrukcją znajdziesz tutaj: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/oceny-i-komentarze/jak-edytowac-lub-usunac-ocene-wystawiona-.... W razie pytań/problemów, daj znać, chętnie pomogę 🙂
Niestety nie mogę edytować komentarza.
Edytowano ocenę z dnia 02 lut 2023
Proszę o możliwość zmiany na pozytywny.
@Tomciok1980 "Edytowano ocenę z dnia 02 lut 2023" to komunikat sugerujący, że doszło do edycji. Nie udało Ci się wprowadzić żadnych zmian?
Czy można usunąć komentarz, żeby wystawić pozytywny?
Serdecznie proszę.
To chodzi o ten komentarz
"Nie polecam zakupów u tego sprzedawcy. Kupiłem ser żółty Salami (6 sztuk)i ser żółty Radamer (3 sztuki) Otrzymałem dziś przesyłkę. Ważność jest Salami do kwietnia 2023r, a Radamer do Marca tego roku. Uważam że sprzedający przed wysłaniem, powinien poinformować mnie o terminie przydatności towaru. Dlatego komentarz jest negatywny Nie zjem tyle sera w ciągu dwóch miesięcy, Jest 23.01.2023r. "
Edytowano ocenę z dnia 23 sty 2023
@Tomciok1980 Więc jednak dasz radę zjeść ten serek. Brawo !!! Oby tylko na zdrowie poszło 😰
Tak ogólnie to bardzo mnie cieszą takie pytania użytkowników. Już wkrótce na Allegro będą tylko bardzo pozytywne komentarze i wszystkie oceny 555...5...
Bardzo słuszną linię obrał zarząd Allegro...😎
@Tomciok1980 Jeśli samodzielnie nie możesz już edytować oceny, napisz przez ten formularz. Odpowiedni zespół podejmie decyzję w tej sprawie.
Dzień dobry, piszę w tej samej sprawie co ostatnio. Proszę o możliwość zmiany treści komentarza,
Chcę napisać pozytywną opinię.
Tomasz Kędzia
@Tomciok1980 a nie działa rozwiązanie z tego wątku czy mozna anulowac komentarz lub skorzystaj z sugestii moderatorki nat_not
zestrachałeś się?
nie zestrachałem się, ale dlaczego mam sprzedawcy zaszkodzić.
Komentarz o sprzedającym możesz tylko raz edytować, ale możesz prosić o usunięcie: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1aab3926-a59f-4f0a-b91a-ab3d4e469201&subjectId=0cf36533-0...