Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy sprzedający może wystawić sobie towar ponownie, pomimo tego, że został opłacony?
Bo cena się nie spodobała?
Zakupiłem i opłaciłem na drugi-trzeci dzień za cenę 31 zł.
Wystawił na licytację na nowo, nie czekając na wpłatę.
https://allegrolokalnie.pl/oferta/gra-donkey-kong-oryginal-gameboy-advance-lsf
Żąda podania rachunku i wykonania zwrotu.
Z jakiegoś powodu, w ramach (uprzejmej z mojej strony) wymiany zdań w konwersacji, zostałem nazwany zboczeńcem.
Pracownik allegro będzie się mógł wypowiedzieć w dyskusji dopiero w poniedziałek po południu.
Jedyne, czego w tej chwili chcę, to żeby sprzedający wywiązał się z zawartej umowy sprzedaży i wysłał przedmiot.
Nie może skoro wystawił i opłaciłeś powinien Ci wysłać ale jak zwróci Ci środki to Allegro nic mu nie zrobi(niepotrzebna Ci dyskusja), zostaje Ci sąd.
Nie zwróci, dopóki nie podam numeru konta, a na pewno takiej osobie nie udostępnię więcej swoich danych osobowych.
Jak wystawiał w licytacji a Ty kupiłeś to nie może się podpierać rażącym błędem w cenie ,racja jest teoretycznie po Twojej stronie ale jak oddał Ci kasę allegro umyje rączki i pozostaje Ci jedynie sądowa batalia z tym handlarzem.
Nie oddał, co do batalii sądowej, to za samo oszczerstwo sądzę, że do tego dojdzie.
Nie wiem czy coś ugrasz, ale życzę powodzenia.
Masz takie prawo i argumenty ,choć kwota niewielka ale jak dla mnie to nie jest sprzedawca tylko zwykły handlarzyna . Sam dużo wystawiam w licytacjach i już nie raz sprzedało mi się coś wielokrotnie taniej niż bym oczekiwał ale trzeba to z honorem przyjąć na klatę . Jak ktoś chce ryzykować w licytacji to powinien umieć godzić z porażką.