Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chodzi o ogłoszenie z ewentualną prośba o udostępnienie opcji kup teraz. Po kliknięciu prośby sprzedawca poprosił o mój nr telefonu? co o tym myśleć?
@Client:46219013 Cześć. Czy mogę Cię prosić o zrzut ekranu tej wiadomości z widocznym loginem sprzedającego?
Pani Olu czy mogę prosić o podesłanie jakiegoś maila. Ewentualnie o wytłumaczenie jak to mogę zrobić
zrzut ekranu
@Client:46219013 możesz do nas napisać na adres spolecznosc@allegro.pl ale wystarczy też jeśli podasz nam login osoby, która poprosiła Cię o podanie numeru telefonu. Sprawdzimy to konto!
@Client:46219013 On nie potrzebuje Twojego telefonu, nic mu nie podawaj. To prawdopodobnie kolejna próba wyłudzenia danych lub pieniędzy. Kup teraz może udostępnić bez Twojego telefonu.
Zapewne nie chce Ci udostępnić takiej opcji, może także chcieć Cię oszukać, niczego nie musisz mu udostępniać.
@Client:46219013 Może chcieć coś wyłudzić a może po prostu chce coś sprzedać poza allegro by nie ponosić kosztów prowizji .Taki zakup nie zawsze może być opłacalny bo będziesz pozbawiony możliwości zwrotu i odzyskania pieniędzy z POK w razie nie wywiązania się sprzedawcy z umowy.