Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Fabian [edycja] KONTO VALORANT DUŻO SKINÓW (MOŻNA PSC)
kupiłem od tego użytkownika konto, zapłaciłem za nie 100 zł płatność blikiem i nie wywiązał się z transakcji nie dostałem konta zostałem oscamowany. Czy allegro zwraca pieniądze jeżeli pokaże się dowód zapłaty i brak posiadania produktu?
@Client:81515641 Kliknąłeś KUP TERAZ czy dogadałeś się ze sprzedającym i zapłaciłeś poza serwisem?
dogadałem się z sprzedającym i zapłaciłem płatnością blik
@Client:81515641 Jeśli nie kliknąłeś KUP TERAZ to Allegro Ci niestety w niczym nie pomoże.
zgłoszenie tego na policje da coś ? albo czy jest szansa dowiedzieć się informacji na temat tej osoby
@Client:81515641 Allegro nie udostępni Ci żadnych danych.
Możesz się z tym zgłosić na policję i wtedy ewentualnie na ich wniosek dane zostaną udostępnione.
Czy to coś da - nie wiem, ciężko stwierdzić.
a czy konto tego użytkownika nie zostanie zgłoszone zablokowane ?
mam rozmowę i dowód płatności i uzytkownik dalej będzie mógł okradać użytkowników?
Jakbyś zrobił zakup przez allegro i sprzedawca by się nie wywiązał to i Ty byś mógł dostać zwrot środków a on blokadę a tak dałeś się zrobić w popularny przekręt na BLIKA z podesłanego linku lub na telefon. Kupować pewnie to można tylko od firm z dobra reputacja na rynku (zawsze można sprawdzić opinie o firmie) a nie od nieznajomych w taki sposób.
Cześć, @Client:81515641. Nie widzę na Twoim koncie zakupów u tego sprzedającego. Jeżeli transakcja została zrealizowana poza Allegro, to niestety nie będziemy w stanie udzielić Ci wsparcia.
Możemy interweniować tylko w przypadku transakcji realizowanych w naszym serwisie.