Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
proszę o sprawdzenie zamówienia
kupione wczoraj, płacone prze przelew tradycyjny, skopiowane dane i przelew zrobiony przez bank pocztowy
widnieje nadal płatność rozpoczęta ponów transakcje
sprzedawca mówi ze powinnam ponowić płatność ale z konta została pobrana mi kwota 48.89
gdy robię ponów transakcje i tez przelew tradycyjny wyskakuje inne dane tytuł i płatność .
co mam robić boje się płacić drugi raz bo nie wiem gdzie tamte pieniądze przepadły
Taki przelew tradycyjny może iść do 5dni, jak wczoraj to nie ma żadnych możliwości żeby już dziś dotarł.
@anusiak2309 nie , tradycyjny najwcześniej zaksięgują ok wieczora , a pewniej jutro .
@anusiak2309 sprawdziłam tą płatność. Poprzednie próby mają status "anulowana", obecnie status płatności to rozpoczęta, ponieważ przelew tradycyjny może się księgować do 5 dni, dlatego poproszę CIę o cierpliwość.
Odrazu po zakupie nie zdążyłam skopiować danych bo rozlosował mi się telefon chwile później na maila dostałam wiadomość ze nie opłacone i tam skończyłam płatność.
W tako razzie czekam bo sprzedający nalega abym zapłaciła raz jeszcze .
@anusiak2309 jeśli robiłaś przelew ze swojego konta do jutra możesz spokojnie zaczekać , jeśli na poczcie dłużej .
Tak z konta bankowego. W takim razie czekam 🙂