Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
me gustaría tener la opción de pagar por PayPal ya que ofrecen buenas garantías para recuperar el dinero , y es muy seguro y fácil para todos el blink esta bien pero no todos los bancos lo tienen y en extranjero menos , al menos de momento. , en mi banco no lo hay , ,
Não é possível.
Allegro garante uma transação segura. pague via Allegro Finanse e, caso não receba a mercadoria, pode usar o Programa de Proteção ao Comprador (POK)
Odpowiem po polsku. Przez PayPal jest jeszcze łatwiej oszukać. miałem taką sytuację, że szprzedawałem dwa fotele swarzędzkie > duże, solidne, każdy ważył ze 40 kg. Napisała babka ze Stanów, że kupi, załatwi firmę przewozową i zapłaci prze PayPal. Potem w trakcie ustalania szczegółów okazało się, że najpierw ja muszę zapłacić kilkaset dolarów za transport, a porem PayPal wypłaci mi cenę foteli + koszty transportu. Od razu sobie odpuściłem. Pózniej straszyła mnie sądem, firmą windykacyjną bo rzekomo zdeponowała pieniądze na koncie PayPal i nie może ich odzyskać. Uważam, że spokojnie wystarczą dostępne formy płatności. PayPal idzie przez emaile co stwarza możliwości oszustwa.
@Ziolko39 Zgadzam się, PayPal to średniowiecze, a w Polsce podzielił los Ębaja (specjalnie z błędem bo nie wolno tu pisać tej nazwy). Wiele lat temu też miałem problemy z nimi, nawet jak kupowałem towar i płaciłem producentowi zagranicznemu, blokowali pieniądze, żądali przesyłania numerów listów przewozowych, potwierdzeń że towar doszedł, opłacenia cała itp.
Natomiast jak stosowałem ten instrument płatniczy do obsługi klientów i przyjmowania płatności, to wcale nie lepiej: żądanie przesłania opłacania faktur z adresem zamieszkania, kopii dowodów osobistych, wyciągów z karty kredytowej - bo inaczej nie wypłacisz kasy od klientów, rany Julek to był koszmar!
Nie dziwie się, że w Polsce ta instytucja, praktycznie nie istnieje.
Me gustaría financiar la compra pero no lo consigo porque en españa :hiszpania: no existe el blink , o al menos en mi banco , lo único que me queda es hacer la compra 🛒 con todo el pago de golpe incluido el transporte.