Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
W jaki sposób napisać do sprzedawcy na Allegro Lokalnie, jeżeli aukcja się już zakończyła?
Ma tabliczkę "Przedmiot został zarezerwowany, sprzedany lub Sprzedający zakończył publikację ogłoszenia." i wszelkie przyciski "KUP TERAZ" i "NAPISZ" nieaktywne.
Wiem, że użytkownik, który sprzedawał dany przedmiot zajmuje się również ich naprawą/przeróbkami i chciałem do niego napisać w tej kwestii.
nie da się ale jak ma jakąś ofertę ala kup teraz to tam wyślij pytanie o konkretną aukcję podaj nr może odpisze
@camram w allegro masz centrum wiadomości i przez nie napisz.
@camram Cześć. 🙂 Przejdź do Centrum Wiadomości (https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/centrum-wiadomosci/wiadomosci/), kliknij "Nowa wiadomość" i wpisz login sprzedającego.
To działa w przypadku użytkowników Allegro, ale nie Allegro Lokalnie.
Dostaję informację, że nie ma takiego użytkownika...
@camram W takim razie upewnij się, że wpisujesz prawidłowy login. Na Lokalnie logujesz się właśnie kontem Allegro, to są te same loginy.
@camram może usuną konto. Lub wprowadzasz coś niepoprawnie.
Ostatnio jest duzo oszustw na lipne oferty i aukcje podaj link do oferty @camram
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ oferta i sprzedawca legitny?
Jestem prawie pewien. On po prostu też restauruje/naprawia takie rzeczy - a tego właśnie szukam; ale przyznasz, że za cholerę nie da się do niego napisać przez centrum wiadomości...
a probowales przez jakas jego aukcje zapytac o przedmiot napisac?
@camram ja właśnie wysłałem poprawę wiadomość do newbadlife
@az1rael tak, nie ma tutaj żadnych nieprawidłowości.
Szanowni Państwo, jako że zostałem wywołany do tablicy, oświadczam, że nie jestem producentem części do wiatrówek marki Crosman. Zapytania odnośnie elementów zamiennych proszę kierować do dystrybutora/przedstawiciela marki w Polsce. Owszem, dawno temu sprzedałem kilka podzespołów do DPMS'a, natomiast pochodziły one z prywatnej kolekcji (na własne potrzeby naprawiałem uszkodzony egzemplarz tego karabinka). Pozdrawiam serdecznie!
Kurcze pióro; a chciałem zamówić parę przeróbek... 😉